0 oy
99 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (261 puan)
Sorum yukarda
Gebelik haftası 31+6

2 Cevap

0 oy
önce (99 puan)
O konuyu bnde merk ediyorum 
önce (261 puan)
Ay çok rahatsız edici geciyormu yada doğana kadar böylemi devam edecek
önce (154 puan)
Her zaman olmuyor canım. Senin her zaman mı oluyor
önce (99 puan)
Ben progestan fitil kullaniyorum her kullandigimda hissediyorum ve bu bnde yeni olmaya başladı
önce (261 puan)
Hergun bı öğle vakitlerinde bide akşam vakitlerinde o hissiyat var
önce (99 puan)
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
önce (518 puan)
Sürekli hiç değişmeyen Bi atış şekliyse sizin kendi kalp atışınız. Aynı şah damarımizin atımı gibi oradan da geçen bir damar.
önce (261 puan)
Canım 1 haftadirli var bu hissiyat önceden olsaydı tamam odur derdim ama yeni yeni basliyor
önce (518 puan)
Şöyle diyim, hiç bir şekilde bebeğin kalp atışını hissetmemiz mümkün değil. Bebekte öyle Saat gibi tık tık hareket etmiyor. Düzensiz Canı nasıl isterse yapıyor. Kesin olarak bebek olmadığı belli.

Rahim büyüdükçe hissetmek, ya da o yeri bulamayabiliyoruz. Ya da ortaya çıkıyor.

Aynı şeyi Bi kaç hafta önce hissettim. Sonra hissetmedim. Dün gece yine baktım damar pıt pıt atıyor. İsterseniz şey deneyin. Bi elinizi karnıniza bir elinizi boynunuza koyun. Aynı olduğunu fark edersiniz.  8.haftada pıt pıt hissettim. 17.haftadayim yine fark ettim. Arada ki sürede hissetmedim mesela.  İlk hamileligimde bende bebek pıt pıt atıyor sanıyordum. Doktor güldü yok o senin damarın diye.
önce (261 puan)
önce yeniden gösterildi
Canım benim ben şuan 31 haftamdayim 32 ye girecem karnımda hissetmiyorum o atışları özel bolgemin hemen biraz üst tarafında hissediyorum seninle benim haftam arasında çok zaman var ve bebeğim hiç kiriklarini hissediyo olabilirim bi üst yoruma bakarsan oradaki kişi bile Dior bebeğin hıçkırıklari  bizde bilioz bebeğin kalp atışı değil sorduğum soruda kalp atışına benzer  diorum lütfen yani birşey yazarken okurken düzgün yaziniz sen konuyu çok yanlış anladın damar atışı hiç bir zaman karnımda hissetmedim bu zamana kadar sadece ilk haftalarimda bir kez hissettim oda kendi damarim oldugunu biliyordum
önce (518 puan)
39+5 te doğum yaptım. Bu 3.hamileligim. o zamanda yaşadım anlattiklarinizi. Yaşamasaydim neden yazayım.  Yakın tarihte doktor kontrolünüz mutlaka olacaktır. Sorarsınız. Dediğiniz gibi hıçkırık bile olsa belli Bi süre sonra geçer.  Size asla siz bilmezsiniz diye açıklamadım. Kayinvalidem tuttururdu bebeğin kalbi diye. O yüzden açıkladım.  Sağlıkla gelsinler.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 884 göst.
0 oy
17 cevap 869 göst.
0 oy
14 cevap 1,566 göst.

667,712 soru

3,495,857 cevap

4,348,108 yorum

188,294 üye

...