0 oy
115 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (85 puan)
Kızlar asermeye kaçıncı haftada başladınız 

7 Cevap

0 oy
önce (325 puan)
Valla ben hamile kalmadan önce de sürekli canım bir şeyler çektiği için onu hiç bilmiyorum 
önce (85 puan)
Bende öyleyim sabah ekşi istiyordum şimdi tatlı istiyorum aynı normal hayatta ki gibi bir türlü ayırt edemiyorum şu asermeyi
önce (325 puan)
Yalan olmasın bir gün sabah 6 da aşırı turşu istiyordu canım ama tuşu kokusuyla uyandım sanki öyle böyle değil daha 11-12 haftalık falandı marketlerin açılmasına kadar gözüme uyku girmedi yedim rahatladım şimdi ise 25 haftalık oldum daha böyle bir şey olmadı
-Reklam-
0 oy
önce (261 puan)
Canım şuan 31+6 haftaligim bu zamana kadar hiç birşey asermedim herkesin hamileliği farklı geciyor
önce (85 puan)
Cinsiyetiniz nedir peki
önce (261 puan)
Erkek
0 oy
önce (518 puan)
İlk hamileligimde 11-12 haftada aşerdim. Kasayı kapattım diyerek satış yapmadı. Ağlaya ağlaya Bi hal oldum. Sonra Bi şekilde çürük çarık bulduk yedim.

2.hamileligimde 9-10 haftada aserdim. 

3.hamileligim de 5.haftada. yemek sepetinde sipariş verdim. Yanlış getirdiler. Yine hüngür hüngür ağlamaya başladım. Başka yerden söyledik. 

10.haftada instagramda Bi video gördüm. Allahim deli gibi istiyorum. Durduramıyorum kendimi. Ve videoda ki gibi yok. Nerden bulucam. Videoyu paylaşana yazıyorum. Nerden Nerden. 2 Saat sonra falan komşum biseyler yaptı. Öyle sakinleştim. Sonra aksam da video sahibi mesaj attı, aldım. Yedim. 

Doktoruma da bunu sorduğumda, hormonlardan ve stresten oluyormuş. Progestan kullanan kadınlarda Bi tık daha fazla oluyormuş bu aserme. 
önce (17 puan)
Neyi yemediğiniz için ağlaya ağlaya öldunuz acaba
önce (518 puan)
Komik gelecek ama şekilli şüküllü bildiğiniz normal ekmek. Hiç bir özelliği yok. Ama tadı sanki bambaşka bisey gibi, evdeki bütün ekmekleri yesem yine de olmuyordu.  

Diceksiniz ki, esine vs birisine kapris yapıyor. Bu ekmek için ağladığımdan eşimin haberi ben ekmeği bulup sofraya koyunca oldu. İçten saçma Bi şekilde, durduramadigim bisey.
önce (17 puan)
Hamilelik hormonu bence ekmek sevdası değildir o andaki duygunuz:))
0 oy
önce (17 puan)
Ben hiç aşermedimm
önce (85 puan)
Peki cinsiyetiniz ne belli mi acaba
önce (17 puan)
Ben çoktan doğum yaptım bebeğim kız :)
0 oy
önce (629 puan)
13. Haftada gecenin bı yarisi tahin pekmez aşermistim 
0 oy
önce (681 puan)
Aserme biraz psikolojik bı durum ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi bişeyler istemeye başladı canım yeyince baya mutlu oluyordum sürekli onu yemek istiyordum o olmayınca sanki hiç biseyin tadı yok gibiydi böyle bı kaç parça bişey istedi canım sonra geçti şimdi 17 haftalık oldum iştahım yerinde ama özellikle şu olsun bu olsun demiyorum 4-7 haftası aserme oldu geçti 
önce (85 puan)
Anladım hayırlısı olsun inşallah
0 oy
önce (278 puan)
Cnm bu kişiden kişiye değişir yapıya kişiye bağlı kimi çok aserir kimi hiç asermez

667,712 soru

3,495,854 cevap

4,348,108 yorum

188,294 üye

...