0 oy
97 göst.
önce Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (194 puan)
Neler almalıyım  yardımcı olur musunuz 

 Şampuan  pişik kremi ve s gibi ürünler neler almalıyım ve önereceğiniz markalar hangileri

5 Cevap

+1 oy
önce (348 puan)
önce seçti
 
En İyi Cevap
Bende şurada bekleyeyim. 
-Reklam-
+1 oy
önce (860 puan)
Pişik için en iyisi bepanthol bence. Şampuan vs için de ben öyle çok marka denemedim dalin aldım ve onunla devam ettim genelde ama son aldığım dalin sanki çocuklarımın gözünü yakıyordu o yüzden bebek için daha kaliteli markalara bakabilirsin. Pişik içinde bir arkadaşımdan duymuştum pişik olsada olmasa da kantaron yağı kullanmış hep ve pişik yaşamamış hiç cildi de beslenmiş güçlenmiş bunu da deneyebilirsin
önce (194 puan)
Çok teşekkür ederim canım ❤️❤️
+1 oy
önce (274 puan)
Uni baby ve Dalin iyi 
önce (194 puan)
Çok teşekkür ederim ❤️
+1 oy
önce (431 puan)
Şampuan olarak Dalin kullaniyorum bebek yağı olarak da üni bayb kullanıyorum yumuşacık yapiyo başka markalardan memnun kalmadım pişik kremi olrak ta sudocrem tek geçerim ufak bı kızarıklık olsa bile 1 gün içinde geciyo çok ta memnunum şuan ikinciye hamileyim yine aynı kullanıcam
önce (194 puan)
Çok teşekkür ederim ☺️
+1 oy
önce (270 puan)
Dalin uni baby vs kullanma derim aşırı kimyasallı ürünler. Ben kızımda ecowell kullanıyorum oğluma da devam. Siveno da bakabilirsin temiz içerikli ikisi de.

Bebe yağı önerilen birşey değil gözenekleri tıkayıp cildin nefes almasını engelliyor onun yerine losyon kullan onu da ecowell aldım ben. Biraz daha büyüyünce incia nemlendirici kreme geçerim o da temiz içerik.

Çamaşır deterjanı siveno.

Pişik kremi mecbur kalmadıkça kullanmadım kızımda ama evde hep bi sudocrem bulunur bu aralar onun da temiz içeriklisini arıyorum çünkü o da kimyasal maalesef.

Islak mendil olarak kesinlikle e bebek'in kendi markası baby me yenidoğan. Tamamen temiz içerik kimyasal yok kızım 3 yaşında hala yenidoğan kullanıyorum ama bu aralar stokları yok stoğa girmezse diye araştırma yapıyorum en temizini bulmak için. (Bebek temizleme pamuğu da kullanabilirsin bu arada). Aklıma gelenler bunlar.
önce (194 puan)
Çok teşekkür ederim canım ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
12 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minnak bal (143 puan) sordu
0 oy
6 cevap 339 göst.

668,491 soru

3,499,307 cevap

4,352,935 yorum

188,520 üye

...