0 oy
107 göst.
önce Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (12 puan)
İyi günler bayanlar dünden beri aşırı sinirli öfkeliyim ağlamaktan helak oldum psikolojim çok kötü 8 yaşında oğlum var tahammül edemiyorum hiç bir şeye çok mutsuzum bu durum ne zaman geçer Allah aşkına benim durumu yaşayan oldu mu ne yapmalıyım bu şekilde çekilmez hayat sakinleşmek istiyorum fakat elimde değil lütfen beni aydınlatın.
Gebelik haftası 19+1

5 Cevap

0 oy
önce (96 puan)
Psikolog desteği alıyorum. Çünkü öfke ve duygu kontrolümü kaybettim. Tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
önce (5 puan)
O cook normal canm hormonlar mahvediyor insani tahammül seviyesi malesef, bol bol dua aç evde inşirah süresi ve kendini oyalayacak seyler bul gez dolas kahve icmeye çık sana iyi gelen insanlarla görüs kitap oku yani kafani dagitacak ne var onu yapmaya calis 
0 oy
önce (910 puan)
Canim oncelikle Allah sabir versin ama ayni posttan 6 tane açarak gercekten onemli sorusu olan kisilerin onune geciyorsun. Bu tarz konular icin sohbet alanini kullanabilirsin. Fazla psotlarini kaldirirsan cok iyi olur.
önce (12 puan)
Haklisiniz Uygulamayı kullanmayı bilmiyorum yanlışlıkla paylasilmamis sanıp bi kaç defa paylaşmışım nasıl kaldırılıyor bilmiyorum.
0 oy
önce (141 puan)
Ara ara banada oluyor malesef ama bunu çocuklarımızdan çıkarmamız onlarida çok etkiliyor benimde 6 yasinda bi oglum var cok hassas ve kırılgan böyle durumlarda eşinizden destek alin iyi olmadığınızı duygularınızı onunla paylaşın ki çoğu zaman en çokta esimize tahammül edemiyoruz durumunuzu açıklayıp anlayis beklediğinizi yanliz kalmak istediğinizi yada birlikte birseyler yapıp hava alıp açılmaya ihtiyacınız olduğunuzu söyleyin eğer başaramazsanızda bir psikolojik destek alin Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreç fakat dünyanın en mükemmel duygusunu tadacagiz;)
0 oy
önce (194 puan)
Nerede oturuyorsunnz acaba ? Benim oturduğum il de psikolog desteği veriliyor hamile kadınlara bnde çok olmadı öğreneli ücretsiz üstelik bende psikologa gitmek istiyordum ztn zor şeyler yaşadım hamilelik boyunca içimi kimseye dokemiyorum tam olarak güvenemiyorum da kimseye o yzuden bende ücretsiz hem yararlanacam. 
önce (12 puan)
önce yeniden gösterildi
İstanbul da yaşıyorum kazasız belasız zaman geçsede doğursak allahim utandırmasın vallahi oğlumda çok güzel geçti gebeliğim böyle değildim. ikinci gebelik çok zor geçiyor
önce (194 puan)
Aminn Allah yardımcınız olsun valla zaten hormonlar mahf ediyor insanı bide hayatımızdaki insnalar daha çok zorlaştırıyor. Bnde ilk gebelikte böyle değildim smdikinde çevrenin etkisi ile karnım taş kesiliyor bazen stresten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
6 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aysel1 (214 puan) sordu
0 oy
6 cevap 212 göst.
26 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Busrahasturkdalgic (43 puan) sordu
0 oy
9 cevap 625 göst.
24 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde kakakskdkd (218 puan) sordu

668,819 soru

3,500,715 cevap

4,354,574 yorum

188,583 üye

...