0 oy
189 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Kızlar yürürken kasıklarımın bitiminden kalçama doğru bir ağrı oluyo sünnet olmuş erkek çocukları gibi yürüyorum nedenini bilen var mı acaba ve anlattığım yer neresi oluyo hangi doktora gitmem gerek
Gebelik haftası 20

5 Cevap

0 oy
(446 puan)
Haftamız hemen hemen aynı geçen hafta benimde sol tarafımda oldu iki gece uyuyamadım bile ayak altlarima yastık koyup dinlendim iki saat falan.hic kalkmadan yattım o.sekilde dinlenince gecdi.
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan)
İkinci gebeliğin sonlarına doğru bende de başladi oğlum 30 aylık oldu hala geçmedi çözüm de bulamadım
0 oy
(469 puan)
Merhaba bende aynı durumdayım hata daha kotuyum artık ayağa bile kalkamıyorum kilitleniyorum öylece kuyruk sokumu da bir sıkıntı var sanırım çünkü bir kez düzeltilmesine rağmen yine düştü belimden tut kalçama dizlerime kadar yayılıyor burda şifacı bir kadın vardı orda düzeltmişti şimdi sanırım aynı ozamanki ağrıyı yaşıyorum çok kotu hamilelikten sonra düzeltmeyi düşünüyorum çünkü doktorların bileceği bişey değil sizin de öyle olmuş olabilirmi acaba genelde ağır şeyler kaldırdığında veya düştüğünde oluyor yerinden ayrılıyor yamuluyor ve buda ağrıya neden oluyor baya sıkıntı bildiğimiz 
0 oy
(6 puan)
Magnezyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Benim de öyle olmuştu magnezyum ilacı kullanınca geçti elhamdülillah. Doktorunun verdiği magnezyum ilacını kullanmanı tavsiye ederim.
0 oy
(42 puan)
Henüz magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza bir danışın. Magnezyum başlatılıyor bu gibi durumlarda. Başka bir durum var mıdır bilmiyorum ama bende sizin gibiydim. Doktorum magnezyum başlatmıştı. 

670,441 soru

3,506,254 cevap

4,363,111 yorum

188,932 üye

...