0 oy
85 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
21 haftalık hamileyim kahverengi akıntı dünden beri vardı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu var çok korkuyorum  ne yapmalıyım yaşayan varsa yazabilir mi lütfen.
Gebelik haftası 21

2 Cevap

0 oy
önce (52 puan)
Merhaba cnm. Çok geçmiş olsun. Hamilelik boyunca enfeksiyon olma riski çok, bol bol su tüket. Doktorun ilaç vermeyi uygun görürse, suya atıp içmelik bir ilaç verir. Birde enfeksiyon zamanında cinsel ilişki önermedi. En iyi çözüm su tüketmek. Son enfeksiyon kaptığımda ilaç içmek istemedim, doktorumda vermek istemedi zaten ilacı. Günde 4litre su tükettim. Çok şükür geçti. 
önce (7 puan)
Sizin kaçıncı hafta oldu sizden de kahverengi akıntı geldim acaba bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
önce (52 puan)
Ben şu an 39+0 haftamdayım. Hamileliğimin başından beri oldum. Ara sıra gitti, tekrat oldum. Çok önemli bebeğe zarar verecek şekilde olursa zaten doktorlar söylüyor. Bnm 9ay akıntım oldu, kahve rengi, yeşil, beyaz.  Çok stres yapma inşallah bir şey olmaz. Önlem almazsan erken doğum olabilir dedi, sağlık ocağında ki ebem. Yani sürekli su tükettim, iki defada ilaç içtim.
-Reklam-
0 oy
önce (17 puan)
Şu tuketimini artır en iyi o gelir ne kadar çok içerseniz o kadar çok iyi gelir bende o aylarda yaşadım ilaç da kullanmadım çok ilaç bağlısı olmak da iyi değil bu sefer bünye en ufak sorunda ilaçla çare bulur buda sağlıklı değildir 
önce (7 puan)
Sizde de kahverengiye benzer akıntı varmıydi

671,452 soru

3,510,160 cevap

4,368,293 yorum

189,128 üye

...