0 oy
313 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (75 puan)

Moralim çok bozuk. 21 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrasyona girdim bebeğimin sol akciğerinde kistler olduğunu bitanesinin 21*17mm olduğunu söyledi. Dr anne karnında tedavisinin yada ameliyatlık durumunun olmadığını gözlem altında tutarak büyüme yada küçülme olup olmadığını takip etmemiz gerek dedi. Bazi hastalarında bebek anne karnında büyüdükçe kistler küçülebiliyormus. Ya küçülmezse dediğimde kalp yetmezliği gibi sorunlar oluşur dedi. 

Arkadaşlar böyle bir durum yaşayan varmı, lutfen kendi surecinizden bahsedin. çok ağladım çok üzüldüm.
Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Gebelik haftası 21

4 Cevap

+1 oy
(572 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Olmaz olamaz imkansiz denilen şeylerin Rabbimin "Kün feye kün"demesiyle olduğuna çok sait oldum.

Sen kalbini ferah tut. Rabbine dayan ve Dua ederek ondan iste. Kendisine saloh bir niyet ilr yonelen kullarini hic bir zaman yarı yolda koydugunu görmedim.

Ben bizzat foktorlarin imkansiz dediği hastaliklari, Edilen DUALAR ile yendim elhamdülillah.

Kizim için tek çare ameliyat denildi. Ama ELHAMDÜLİLLAH biz ameliyatsiz tedavi olduk.

Menapoz denildi ve tüp bebek şansı bile vermediler. ELHAMDÜLİLLAH şuanda 21 haftalik hamileyim çok şükür bin şükür. 

Mide kanseri denilen ve ilaclar ile tedavisi olumlu sonuc almayan kişinin, dualar sonucu ve bitkisel ilac ile tedavi olduguna, kuzenimin meme kanserini yendiğine sait oldum.

Sen gönlünü ferah tut. RABBİMİZE Yönel!..
(75 puan)
Benimde elimden duadan başka birşey gelmiyor, ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Nette akciğer kitlesinde kendiliğinden küçüleni okumadım hiç geneli doğum sonrasi ameliyat ve bu durumu yaşayacak olma düşüncesi çok üzücü.
(572 puan)
Ölüden diriyi yaratan Mevlamim bir "Ol" demesine bakar.
Inanarak ve samimi bir gönülle kendine yönelen hic bir kulunu yari yolda birakmayan Mevlam, sizin evladinizida caresiz bırakmasın.
Dert veren mevlam dermaninida verir inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(17 puan)
Hemen karalar bağlama derim.Yanlis teşhisler çok oluyor bu dönemde. Uzulmen bebeğe de iyi gelmeyecek. Yanlış teşhis olması yada varsa kaybolması için dua ediyorum senin için bence sende et. Inş. Sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alirsin
(75 puan)
Saolasin canim inş ama işte ilk defa böyle şeyler yaşayınca insanın kolu kanadı kırılıyor . Ikinci dr a gitmedim henuz inş herşey yolundadır.
0 oy
(557 puan)
Üzülme canim benim benim bebeğimin beyninde kitle vardı 28.haftalarda kayboldu çok şükür bebegin geliştikçe oda kayboluyor daha bebegin küçük canim üzme kendine sakin dokdorum bana dediğinde iki tarafında olsaydı engelli olurdu demişti çok dua ettim namazlarımın arkasindan herkese ve bebegime dua ettim sadece dua dan başka çaremiz yok canim stres yapma üzme kendini insallah kaybolur bu haftalarda biseyler çıkıyor devamli  rabbim sifasini versin meleğinin 
(75 puan)
Beyinde görülen kistlerin geneli dediğiniz gibi bebek büyüdükçe kayboluyormuş, ama ciğerde görülenler sanırım öyle değil.
(557 puan)
Onu bilemiycem canim insallah geçer insan çok kafasına takıyor rabbim nerde varsa şifa versin :((
0 oy
(45 puan)
Ben gebeyken neler neler dediler ama bebeğimin çok şükür birşeyi yok üzme kendini sıkma kendini zor durumda birakma kalbin gönlün rahat oldun herkes bişey diyor bebek daha çok küçük organlarida illaki küçük olacak büyüyecek kendimde organida oyuzden kim ne derse nafile Allah'tan başkası bilemez sen üzme kendini 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
19 Ağustos 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Melis00 (13 puan) sordu
0 oy
4 cevap 209 göst.

647,977 soru

3,415,776 cevap

4,246,229 yorum

183,150 üye

...