0 oy
44 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (12 puan)

Mrb arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ve grip oldum burnum çok kötü kapalı nefes alamıyorum doktoruma sprey yazar msn dedim ama KBB doktoruna git dedi randevu bulmak da çok mümkün değil sizin bildiğiniz kullandgnz zararlı olmayan burun açıcı sprey var mı 

Gebelik haftası 16

3 Cevap

+1 oy
(12,379 puan)

serum suyu al. bi de enjektör. serum suyunu enjektörle çek, sonra bi burun deliğinden içeri sık. nazal temizleme yap yani. 

bebeğin doğunca ona da yapacaksın. 

nasorinse diye bir şey var, bi eczaneye sor gebeler kullanabiliyor mu diye o da aynı şekilde şahane burun açıyor. 

-Reklam-
0 oy
(1,205 puan)

otrivine mentolsüz kullanabilirsin demişti bana doktor ama hamilelikte sprey 2 kat daha fazla bağımlılık yapıyor. eğer dayanabileceksen serum suyuyla bol bol yıka burnunu. serum suyu anlık açmıyor ama burnun yapısını iyileştiriyor. günde 10 kere de yapsan hiçbir zararı olmazmış.

0 oy
(2 puan)

Deniz suyu olanlar var anca ondan kullanabilirsin hamileyken banada onu vermislerdi

684,062 soru

3,556,946 cevap

4,432,673 yorum

192,776 üye

...