0 oy
341 göst.
Doğum kategorisinde (221 puan)

Hayat hastanesinde doğum yapan arkadaşlar hastane ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Dr olarak bir çok arkadaşım Yalçın beyi önerdi sizler hangi dr u tavsiye edersiniz. Ücret ne kadar ve doğum fotoğrafçısı var mı varsa fiyata dahil mi yada onun ücreti nedir bilgilendirirseniz sevinirim :)

Gebelik haftası 29+3

3 Cevap

0 oy
(221 puan)

Anacım hiç mi hayat hastanesinde doğuranınız yok :D

(588 puan)
Canım ben orda doğum yaptım yeni değil ama çok şikâyetçiyim gelenden haber verdiğimiz ve 1.5 saat yol geldiğimiz halde hiç bi hazırlık yoktu üstüne doğurdum ona rağmen hazırlık yok yarım saatten fazla dogumhanenin yanında bi odada bekletıldım üşür vaziyette çok zor kötü bi doğumum oldu öyle bi zorluğa rağmen ne beni bi kere kontrole çağırdılar oğlumun da böbreğinde büyüme olmasına rağmen bi kere bile çocuk doktoru da çağırmadı ilgisiz baya kötüydü anlayacağın
(221 puan)
Ben bir çok arkadaşımdan olumlu yorum almıştım ama bu şekilde olacaksa hiç gerek yok resmen paranla rezil olmak. İlgi alaka olmayacaksa ne diye özele gidiyoruz ki devlete gideriz. Cevabın için çok teşekkür ederim canım :)
(588 puan)
Ne demek canım bende tavsiye üzerine gitmistim ama beklenti meselesi de olabilir ama olaylar tamamen anlattığım gibi oldu rezaletti soran herkese de bu şekilde anlatıyorum karar artık sana kalmış; )
-Reklam-
0 oy
(221 puan)
yeniden gösterildi

Anacım hiç mi hayat hastanesinde doğuranınız yok :D

0 oy
(78 puan)
Canım kız kardeşim hayat da dogum yaptı çok memnun kaldı ewet fotografçı sı var ama fiyat olarak toplam nekadar ödedi bilmiyorum ben dogumu sordum 2 ay öncesi sezeryan 2800 dedi 

647,082 soru

3,412,571 cevap

4,242,222 yorum

182,895 üye

...