0 oy
276 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (987 puan)
3 ay oldu bebeğim doğalı. Göğüslerim yara oldu ilk zamanlar. Sonra kırkına kadar zar zor emzirdim. Çatlakları hala vardı ama rahattım şu zmana kadar. Geçen haftadan beri kızım öyle sinirli emiyo ki göğüs uçlarım sızlıyo. Hiçbi şey temas etsin istemiyorum. Kalkan kullanan var mı? Varsa hangi marka önerirsiniz?  Ve geçiriyor mu çatlakları? 

2 Cevap

0 oy
(70 puan)
Benim göğüs uçlarım da çok kötü durumdaydı.. avent kalkan sayesinde çok rahat ettim.. çok hızlı şekilde iyileşme sağladı.. tavsiye ederim..
(987 puan)
Akma yapmıyo mu?
(70 puan)
Yani alışana kadar eğilirken bi bakıyosunuz hop dökülmüş üstünüze başınıza.. ama alıştıktan sonra ona göre hareket etmeye başlıyorsunuz..
-Reklam-
0 oy
(1,349 puan)
Ben baştan beri daha emzirmeye ilk başladığımda lansinoh lanolinli göğüs kremi kullandım sonra bi ara kızarır gibi geldi emerken kızım acı hissettim yara olacak korkusuyla eczaneden göğüs kalkanı aldırdım eşime markasını hatırlamıyorum ama biberon memesi gibi plastik bişeydi ucunda delikler vardı onu göğsüme koyunca yapışıyordu zaten kızımda onun üstünden emiyordu göğüslerim acımıyordu bir süre ara ara kullandım sonra hıc gerek olmadı zaten acı gitti yara ve çatlak da hıc oluşmadı.
(987 puan)
Senin dediğin göğüs ucu canım. Ondan var. Almıyo kızım. Kalkan farklı
(1,349 puan)
He onu bilemiycem o zaman allah yardımcın olsun
(987 puan)
Amin canım. Senin de inşallah

İlgili sorular

650,007 soru

3,423,394 cevap

4,255,289 yorum

183,710 üye

...