0 oy
139 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (68 puan)

IBakarmısnız 

Gebelik haftası 11 hafta

4 Cevap

+1 oy
(420 puan)

Doktorun müsaitliğine ve hastaneye göre değişiyor. Bir hastanede randevululara öncelik vardı diğerinde ise kim önce gişede kayıt yaptırırsa onu alıyorlardı. Bir hastanede randevulu olup bir saatten fazla beklediğim zamanlar oldu. Diğer hastanede randevusuz gidip 5 dakikada içeri alındığım oldu. Randevu alıp gitmek en iyisi. Hastane içinde de yine kayıt açıp imza alıyorlar. Bunun için en az 5 dk erken gitmek gerek. 


-Reklam-
0 oy
(390 puan)

Sansına doktor doğuma falam girerse çok beklersin.

0 oy
(353 puan)

Valla cnm özele gidiyorum ama yine bekliyorum doktorun hastası çok oluyo yoğun olunca sırayla aliyolar randevulari bile bir ay onceden alıyorum en son bı saat bekledim 

(499 puan)
Ben de ozele gidiyorum ama randevusu bir gün önceden alınıyor.  2 gun once aldigimda vermiolar. Gitmeden bir gun once aliyorm . Haliyle illaki bekliyoruz veya yogunluk az olunca hemen giriyoruz muayeneye.
Yani çokta kafaya takılıp sorulacak bi durum degil :)
0 oy
(2,060 puan)

Ne kadar özel olursa olsun randevusu bıle olsan bekliyosun malesef


1,455,182 soru

23,879,672 cevap

321,280 kullanıcı

...