0 oy
293 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (508 puan)
kızlar dualarınıza ihtiyacım idrarırımda yüksek derecede e. coli enfeksiyonuna rastlandı böbreklerime ulaşmak üzereymiş sağ yan ağrısı br kasık ağrısından duramıyordum artık ateşim mide bulantım kusmam derken en son hastanelik oldum. tuvaletlerden bulaşıyormuş ben ilaç kullanmak bebeğime zarar verir diye ilaç kullanmıyordum az kala enfeksiyon bebeğime kadar ulaşıyormuş doktorunuzdan başka kimseyi duymayın idrar yolu enfeksiyonunu hafife almayın. 3 gündür sabah akşam antibiyotik iğne şimdide 1000 mg lık sabah akşam antibiyotik içiyorum hala ilaçlar bebeğime zarar verecek korkum var içim rahat değil ama mecburum :( bu kadar ağır enfeksiyon geçiren oldu mu daha önce  
Gebelik haftası 10+0

5 Cevap

+1 oy
(332 puan)
Nasil bir kafayla ilac icmezsiniz. Idrar yolu enfeksiyonu dusuge sebep olur, ayrica o enfeksiyon bebeginize ulassaydi olebilirdi. Bu nasil bir ihmalkarlik? Benim yirmilik disim yuzunden enfeksiyon cikiyordu kanimda. Doktor bebege ulasabilir diye antibiyotik vermisti. Birkac doktora daha sordum. Hepsi de o ilacin bebege zarar vermeyecegini soyledi. Icmezsem daha tehlikeli olacagini soylediler. Ben dogum yapana kadar belki bes kutu ictim. Bebegim cok saglikli Allaha sukur. Sizin bir de idrar yolunda enfeksiyonunuz. Lutfen kafaniza gore hareket etmeyin. Madem dinlemeyeceksiniz, niye gidiyorsunuz doktora?
-Reklam-
0 oy
(286 puan)
Benim de enfeksiyon problemim var ve bugün antibiyotik tedavisine başlandı.bebekleri riske atacak ilaç vermez doktorlar. 
0 oy
(76 puan)
Cok uzun zaman olmus yazalı ama bende suan idrar yolu enfeksiyonu yasıyorum 29 haftalıgım. Kültür testinde coli basıli cıkmıs. Dört gündür antibiyotik kullanıyorum. Bu coli basili sorununu yasayan varmı aramızda cok korktum ciddi bişimi ne önerirsiniz sizler neler yaptınız
0 oy
(398 puan)
Benim de 12 haftalıkken idrarda enfeksiyon cıktı ben de korkarak içiyordum ama geçti çok şükür.  Korkma dediğin gibi doktorun ne diyorsa onu yap . Zaten antibiyotiklerde hamilelerin kullanabileceklerini veriyorlar  . 
0 oy
(333 puan)
1 ay önce kanda enfeksiyonum var di titreme nobetli hastalandım ve 3 gun hastanede yattım . Serumlar ateş düşürücüler antibiyotikler ne varsa kullandı doktorlar . Bende sürekli bebeğime zararı var mı dedim doktorlarım hep sıkıntı yok bebeğe sen kendini düşün birazda dediler . Tüm değerlerim alt-üst olmuştu . Tam iyilestim 1 ay sonra da vajinal enfeksiyon cıktı .  Bi fitil kullandım geçmedi .  Şuan tekrar kullanıyorum . Hayatimda icmedigim kadar ilaç kullandim sanırım gebelikte.

İlgili sorular

647,935 soru

3,415,659 cevap

4,246,115 yorum

183,141 üye

...