0 oy
97 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (252 puan)

Kızlar iyi geceler. Benim ilk doğumum normal oldu haliyle epizyotomi vardı. Ama enfeksiyon kaptım hastanede yattım antibiyotik tedavisi sonrası tekrar dikiş atıldı ama minicik bir enfeksiyon tekrar bir dikişi açtı ve iyileştim. 2 buçuk senedir de çok özür dileyerek söylüyorum vajina kısmında açıklık var. Şimdiki gebeliğimde bir sorun olmazsa inşallah yine normal doğum olacak. Tekrar kesi ve dikiş olur mu ben tekrar dikiş olmasını ve o açıklığın kapanmasını istiyorum aslında. İncecik bir et parçası iki tarafı birleştiriyor arası sanki ikinci bir delik var gibi açık bu beni rahatsız ediyor. Bilgisi olan var mı acaba ?

2 Cevap

0 oy
(467 puan)

Bende ayni durum ilkinde kesik attılar ikincide kendi çabamla çıkardım 😁 doktor dikerken tembihledim biraz düzgün olsun önceki doğrumdan kalan kısım diye oyellikle duzeldi. Bu doğumun da da kesik atcaklarini sanmıyorum.

(252 puan)
Ay inşallah doğum anında kesi atarlar da düzelir valla insan utanıyor kendim de çok rahatsız oluyorum :(((
-Reklam-
0 oy
(81 puan)

Genelde ikinci doğumlarda çok gerek olmuyor diye biliyorum,  estetik görünüm için doktorunuz ile hiç konuştunuz mu belki normal bir zamanda da yapabilir işlem

(252 puan)
Yok aslında konuşmadım zaten öyle çok soru soramiyosun suratının asikligina bakınca insan soru sormaya çekiniyor ben doğum anında olsun bitsin istiyorum açıkçası

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
17 Şubat 2024 Doğum kategorisinde Rum. (1 puan) sordu
0 oy
2 cevap 285 göst.
28 Ekim 2022 Doğum kategorisinde SemaCetin17 (252 puan) sordu
0 oy
2 cevap 373 göst.

1,455,500 soru

23,884,171 cevap

321,480 kullanıcı

...