0 oy
117 göst.
önce Hamilelikte Testler kategorisinde (1 puan)

selam burada daha yeniyim🫡 nisan ayı ilk adet günümün 18. günündeyim. cuma günü grip şüphesiyle gittim doktor gebelik şüphen var mı dedi ben de test yapıyor silik çizgi alıyordum o sıra. hocam var gibi dedim tamam bi beta bakalım dedi. ilk cuma günü 0.50 çıktı. doktor olabilir de olmayabilir de pazar günü tekrardan test ver dedi. bugün saat 10 gibi yeniden verdim bu seferde 2.0 çıkmış. referans aralığı 0-10. sizce ne yapmalıyım. testleri yapmadan önce ağrılarım vardı ona dayanarak yaptım.psikolojik desem değil. bu arada birliktelik tarihi 02.05. iki testin arasında tam iki gün yok.

3 Cevap

0 oy
önce (225 puan)

Canım beta hcg 'sin altı olunca gebelik yok anlamını taşıyor. Ayrıca gebe olmuş olsaydınız adet günü geçmeden bile beta hcg çıkıyor ilk önce kanda çıkar daha sonra idrarda çıkar. 

-Reklam-
0 oy
önce (90 puan)

Bu sonuçlara göre yok gibi görünüyor. Adet gecikmesi sonrası tekrar verin. Gönlünüze göre olsun her şey.

0 oy
önce (3 puan)

Tüm tarihlerin benimkiyle aynı benimde hgc o civarlardaydi Perşembe verdim yarın tekrar vereceğim biliyorum belirsizlik çok zor ama aynı durumdayim yarın yada diğer gün gene ver sonuçta bir artış olmuş eğer yine artış olursa var demekki. Benim olursa 3. Bebeğim olacak o yüzden hgc  artislarii takip et diyorum

önce (1 puan)
umarım rabbim gönlümüze göre verirgüzel sonuçlarımızı paylaşmamaız dileğiyle
önce (3 puan)
Bugün beta verdim ama çıkmadı idrarda test yaptım çok hafif silikti ama pozitifti yarın sonucu paylasirim
önce (1 puan)
benim de hafif kanamam var. umarım rabbim gönlünüze göre verir:))
önce (3 puan)
Değerim 0.6 ya düşmüş gebelik negatif umarım hayırlısıyla sizinkisi pozitif okur
önce (1 puan)
benim de negetif dedi doktor…

1,451,849 soru

23,835,763 cevap

319,110 kullanıcı

...