0 oy
348 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (924 puan)
Kizlar gece gec saatte meyve yemenin bebege faydasindan cok zarari oldugu soyleniyo dogrumu. Ben geceleri acikiyorum meuve yiyorum bazen yemek yiyorum sizce yapmamalimiyim

6 Cevap

+1 oy
(1,392 puan)

benden birtane daha varmis :D valla sorma canm bende dayanamiyorum bazen  gercekten kan sekerim dusuyor sanki yemeden olmuyor napim 

(924 puan)
Evetcanim bende duramiyorum acliktan uyuyamiyorum yiyorum bebege faydadan cok zarar veriyosun diyolar insallah dogru degildir
(1,392 puan)
bu 3ncu gebeligim oncekilerde de yedim ben bir sorun yasamadim cok şükür birsey olmaz insallah canm ac hic uyunmuyor napalim :)
(1,860 puan)
gozun aydin cnm benimde iki prenssesten sonra bir prensim geliyor cok sukur
-Reklam-
+1 oy
(64 puan)

  • :ermm:Ben de gece uyanıp sık sık  yemek yiyorum bende de var o 
+1 oy
(2,074 puan)
Ilk defa duyduğumdan bilmiyorum. Bende gece yiyorum yoksa uyurkenncok midem kazınıyor. Aileden başka hamilelerde var onlar gece kalıpta yiyorlar bir sakıncasıni yaşamadılar şimdiye kadar. Ama hareket az olacaginda az miktarda yemek daha iyi olur.
(924 puan)
yeniden gösterildi
İnşallah bebege zarari olmuyodur canim bazen yemek yemeyim hafif biseyler yiyim en azindan diye meyve yiyorum o da geveleri vucutta daha fazla seker yapiyomus sanirim yemek dogru degilmis bilmuyorum dogrumu
+1 oy
(2,836 puan)

Cnm bende kendimi durduramıyorum gece acıkıyorum bazen elma yiyip geçirmek istiyorum olmuyor illa yemek yemem lazım çünkü çok aç hissediyorum umarım yanlış değildir :ermm:

(924 puan)
Umarim canim
0 oy
(348 puan)

Bende cig badem veya cig findik yerim karin gurultum dinsin diye ona da laf soylediler yok kolestrol yukselir hastalik cikar, amannn insanlarin dediklerine bakarsak iyice kafayi yeriz. Gece gece borek corek yemiyoruz ya masumane bi meyve zarar vermez bence :)


32+2

(924 puan)
Canim ben bazen abartiyorum borek corek bile yiyorumm bazen gecenin bi saati yemek pisirip onu yiyorum cok acikiyorum dayanamiyorum acliga napiyim :)
(348 puan)
Hmmm o zaman olmaz, bebege yarar degil kendine gereksiz kilo yapiyorsun, bence azalt yavastan :)
0 oy
(326 puan)
Ay boşverin canım, millet onu demiş bunu demiş yiyeceksiniz tabi ohh şifa olsun, bebişlerede yarasın inşaallah. Mide, boğaz yanlamarımdan korkuyorum 5 te yediğim yemek bile gece yarısına kadar boğazımda malesef, acıkıyorum ama gece yersem direkt çıkarıyorum rahatsızım yani yoksa bende yerim şimdi yemeyeceğizde ne zaman yiyeceğiz. Yiyin gariiii :) 

İlgili bir soru bulunamadı

650,276 soru

3,424,401 cevap

4,256,569 yorum

183,765 üye

...