0 oy
365 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (35 puan)

Merhabalar :) Benim Bir Sorum Olacak Size. Adetime 1 Hafta Var Şuan. Son Adetimin İlk Günü 3 Hazıran. Psikolojik Değilse Eğer, Birkaç Belirti Hissediyorum. İdrar Testi Yapsam Ne Kadar Doğru Sonuç Alırım Acaba? Teşekkür Ediyorum Şimdiden. 

4 Cevap

0 oy
(2,276 puan)

Ben adetim 3 gun gecmisti cAnım bence bekle biraz daha veya eczaneden test al yap bakalim

Bu Yolda Beklemek Çok Zor Sanki Vakit Geçmiyor :) Cesaret de Edemiyorum Alıp Yapmaya Ya Yanılırsam Diye :( Ama Şuan Deli Gibi de Merak ediyorum :))
-Reklam-
0 oy
(827 puan)

Predictor gebelik testi ile 5 gun oncesinde pozitif sonuc aldim. Kendi internet sitesinden inceleyebilirsin. Ama her eczane satmiyor maalesef fiyati digerlerine gore baya pahali 35 tl civarinda. Onun yerine kan testide olabilir. Ben hastaneye gitmeye üşenmistim :)

Fiyatta Sıkıntı Yok da Bende Çekiniyorum Artık Kan Testi Yaptırmaya. Daha Önce Yaptırdım İlkinde Çıkmadı 2. Ay da Yaptırdım 5 Haftalıkkenn Düşük Yaptım Vs. O Yüzden Kan Testinden Önce İdrarda Kendim Öğrenmek İstiyorum. Şimdi Verdiğin Markayı Araştıracağım. Bulabilirsem Buradaki Eczanelerde Salı Günü Yaparım. Doktorum da Dedi İlk Düşük Olduğu İçin  2.'yi Ne Kadar Erken Öğrenirsen O Kadar İyi Olur Çünkü Bundada Düşük Tehlikesi Olur Diye. Ondan Erken Öğrenme Çabasındayım. Çok Teşekkür Ediyorum, Yardımcı Olduğunuz İçin. :)
Bende sonuç verdi insallah sende de verir.
(35 puan)
İnşAllah Bakalım Ya Hayırlı Haberler İle Gelirim Geri :)
(606 puan)
Kesinlikle predictor ün üstüne tanımıyorum. İki gebeliğimde de adetime 1 hafta kala çıkardı betam 15 iken çizgi çıktı, garanti ederim çok kaliteli üründür bizim burda 15 liraydı geçen sene. Bu sene ben 25 e aldım.
(35 puan)
Teşekkür Ediyorum Bende Almaya Gidiyorum Şimdi Yarın Sabah Aç Karına Kalkınca Yapacağım:)
0 oy
(8 puan)

Gecikmenin ikinci günü eczaneden aldığım en ucuz gebelik testinde ikinci çizgi silikti hemen saglik ocagina kan verdim çıktı benim ama gec dollenmeyse silik çizgi olabiliyormuş dayanabiliyorsan en guzeli gecikmeden sonra en az 4 5 gun beklemek:)

(35 puan)
Keşke Dayanabilsem Ama Hem Merakımdan Hemde Daha Önce Düşük Yaptım, Doktorum Ne Kadar Erken Öğrenirsen O Kadar İyi Olur Dedi. Ona Göre Tadavi Uygulanacak. O Yüzden Bu Kadar Aceleciyim Mazur Görün  :)
0 oy

Merhaba ben adetime 2 gün kala dayamamayip bir test yaptim cok silik cikmisti öglen.

Aksam birdaha yaptim 2.vi cizgiyi gördüm cok sükür.

Eczaneden cok basit bir test ti 5tl ye almistim.

Bukadar erken göstercegine inanmazdim basima geldi.

Buarada 4ay denemeni sonunda 3.cocuguma hamilaeyim.

Bi kac gün saha bekle istersen .biliyorum sabtetmesi zor ama daha iyi sonuc alirsin.

Basarilar.

(35 puan)
Teşekkür Ediyorum :) Bekleme Taraftarıyım Elbette Ama,  Erken Önlem İçin Erken Öğrenmem Daha İyi. Hiç Daha Çocuğum Yok Daha İlk Olacak Onunda Etkisi Çok. Ahh Ne Zor Şey Beklemek :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 348 göst.
0 oy
6 cevap 210 göst.
6 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Kiz_annesii (110 puan) sordu
0 oy
7 cevap 410 göst.
+1 oy
19 cevap 547 göst.

646,624 soru

3,411,043 cevap

4,240,473 yorum

182,779 üye

...