0 oy
570 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (304 puan)
Kızlar sizden akıl almak istiyorum.Ben şu ama kadar ozele gittim yalnız zorlanmaya başladık başlarda çalışıyordum ancak isimi bıraktım 3 aylıkken.Simdi 7.ayimdayim.Doguma 80 günüm var yaklaşık.Devlet hastanesinde doğum yapsam sizce sıkıntı olur mu yani ilgilenirler mi hastane ve doktor tavsiyesiniz var mi yardımcı olursanız sevinirim.

5 Cevap

0 oy
(537 puan)
Canım devleti asla kötülemem doktora bağlı ama Zübeyde hanıma acilen gittiğimde kasığımda kis vardı gebelikten önce ultrason çekti birşey yok dedi ilaç vermicekmisiniz bari anlık rahatlatsın dediğimde parol iç geçer dediler meğer 4cm kist varmış küfür etse o şekilde göndermede yine iyiydi görümcem 30 haftalıkken kalp atışı yavaş sezeryana alıcaz dediler osmangazi aritmiye gitti 39 haftada doğum yaptı şükür ben de 19 haftalığım osmangazi aritmiye nagihan uzun a gidiyorum aşırı memnunum çok güler yüzlü çok ilgili durumun olursa devlet özel gibi olmuyor ama devletin her doktoru da kötü diyemem bize bunlar denk geldi ama
(304 puan)
Anladim aslında haklısın ama yine de tavsiye istedim sizlerden hayırlısı diyeyim kafam karışık
-Reklam-
0 oy
(30 puan)
Bende ozelden devlete gectim bursada ozeller cok pahali ozellikle dogum ucretleri ben sevket yilmaza gidiyorum memnunum eger yakinsa orayi yada unuversiteyi tercih edebilirsin zubeydeye gitme derim
(304 puan)
Şevket yılmaz bana çok yakın hangi doktora gidiyorsun canım
(640 puan)
ben dia gebelik gwcrdigim zaman bes gun yattim hastanede gulten ozgen hanim benimle ilgilendi o hastandeki en iyi doktor bunu bircok kisiden duydum aam  randevu kolay alinmiuo bazen bi dene derim
(191 puan)
Canım bende Şevket Yılmaz gdyrm burcu dinçgez çok iyi beğeniyorum Burcu hanımı
(30 puan)
Ben 33 haftadan sonra gitmeye basladim o zaman betul dundar diye birine gitmistim ama hastanede her ay farkli bi doktor bakiyomus suan nuhan soyadini bilmiyorum ama doktorlari iyi yani ben memnun kaldim en azindan
0 oy
(272 puan)
Sevket yilmaza gidiyorum canim ben emel yildirim a gidiyorum memnunum 
(304 puan)
Teşekkürler canım aklimda olsun
0 oy
(106 puan)
Bende hayat hastanesine gidiyorum ama şu sıra acaba doğumu devlette mi yapsam diye düşünüyorum sürekli devletle özel hastanenin doğumla ilgili ne farkları var acaba ? 
(304 puan)
Ben de öyle ışte alternatif olsun diye bir sormak istedim memnun mu kızlar devletten
0 oy
(558 puan)

Canım ben Şevket Yılmaz'a gidiyorum. İnternetten akşam randevusu alıyorum 15 güne bir akşam saat 6 gibi gidiyorum. Hem kalabalık olmuyor hem de çalıltığım için daha uygun oluyor. Doktorum Burcu Dinçgez. Gündüz randevularımda çoğu zaman o olmuyor ama akşam o oluyor. Bazen 2 doktor oluyorlar çok eğlenceli bir hanım. 


Ben Şevket Yılmazda gebe okuluna gittim. Hastanenin ebelerinin çoğuyla tanıştım hepsi çok iyi insanlar. Hatta en son randevunda koridorda karşılaştık halimi hatrımı sordu tanıdı hemen :)


Bir keresinde de hizmetli ablalarla tanışma fırsatım oldu. Onlar da çok iyi davrandılar. Şuan 28 haftalığım bakalım doğumumu da orada yapmak istiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 


Bu arada randevularını akşam saatine alırsan ultrasonlu odada muayene olursun. Doktorun direk bakar hiç aşağıdaki ultrasona göndermez. :)

(304 puan)
Çok açıklayıcı olmuş canım sağlıkla bebeğine kavus teşekkürler
(558 puan)
Rica ederim canım amiiin cümlemiz inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
4 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dase0112 (8 puan) sordu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

647,039 soru

3,412,440 cevap

4,242,108 yorum

182,887 üye

...