0 oy
61 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
önce düzenledi

Hanımlar benim 13 aylık oğlum var ve 16 haftalık hamileyim. Sütten keseceğim ama bebeğim memede emerek uyuyor bıraktğımda yerine koyduğumda tekrar memeyle dalmak istyr uykuya. Sorum şu : Memeden kesme süreci öncesinde meme uyku ilişkisini mutlaka ayırmak gerekiyor mu yoksa kesince zaten memede uyumayacağı için gerek yok mu . Doktor 20 . Haftaya kadar kes dedi fazla zamanımda kalmadı. Kucagıma alıp sakinleştirmek de çok zor sırtım çok ağrıyor taşıyamıyorum. Babası bir kez kucağında uyutmayı denedi ama onda da yatağa bıraknca tekrar emerek uyumak istedi. Nasıl yapacağım bilmiyorum diş de çıkartıyor şimdi . Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba ?

Gebelik haftası 16

1 cevap

0 oy
önce (116 puan)

Benimki 2 buçuk yaşta sütten keseli 4 ay oldu sutumde kesildi ama gece öyle uykuya dalarken illaki memeyi emecek öyle uyicak napacam bilmiyom süt yok ama uyuyana kadar memeyi çeker gebelik haftamda 32+3 haftam ilerledikçe sütüm tekrar gelirse 

önce (1 puan)
Merhaba ilk oğlum 1.5 yaşındaydı onu emzirdim ikinci oğlumu doğurdum.Yani ben doğum yapana kadar 1.5 yaşındaki oğlumu emzirmeye devam ettim göğüs ucu uyarıldığı ve rahimde açılma olabilme ihtimali olduğu için doktorlar emzirmeyi bırakmamı önermişti ama ben emzirmeye devam ettim çünkü oğlum daha küçüktü.eğer kesin sütten kesecekseniz salıncakta sallayarak uyutmanızı tavsiye ederim beşiğinize aldığınızda ise kullandığınız kokunuzun olduğu atletinizi başının ucuna bırakırsanız ilk başlarda uyanır ama sonrasında alışır
önce (22 puan)
Salıncakta sallıyorum yerine almak isteğimde uyanıp meme istiyor tekrardan işte . Uykusu derin dahi olsa uyanıyor.Gece emmeleri beni yoruyor daha çok uykusuz kalıyor emmek için onu kesmek istiyorum aslında önce.Gündüz şuan iki uyku yapıyor emerken dalınca ben çekiyorum ağzından uyanınca vermiyorum onu kestim.Ama bu şekilde  uyumak için memeyi kullanmaya devam ederse ikinci olduğunda nasıl yapacagım onu bilmiyorum ikisini bir nasıl uyutacağm mesela.Siz gece emzirmeyi kestiniz mi ?
önce (22 puan)
Valla bıraktıranları ayakta alkışlıyorum. Benimki daha küçük olduğu için mi böyle bilmiyorum ama çok ağlıyor ne su, ne hikaye, ne dışarısı hiçbir şey kesmiyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 370 göst.
2 Ekim 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bsryz (403 puan) sordu
0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.

1,458,103 soru

23,916,998 cevap

323,314 kullanıcı

...