0 oy
1,003 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
Merhaba hanımlar. Yoyko luxury travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ama internet sitesinden ( hepsiburada ) buldum. Yani bir mağazada görüp deneme şansım maalesef yok. Bu markayı alıp kullanan varsa memnun olup olmadığınızı yazarmısınız? Daha önce internet alışverişi yapmadığım için biraz çekiniyorum. Bir sorun olutmu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gebelik haftası 18+1

4 Cevap

+1 oy
(806 puan)
Bence deneyip gozunle gorup oyle al canim. Bende wellgro diye bi markayi cok begendim nette . Sonra bi magazada gorme deneme sansim oldu . Nette gorundugu gibi degildi okadar kabaydi ki tir gibi geldi bana. Dedigin arabayida gordum nette o da guzel gorunuyor ama dedigim gibi denemek lazim yakından gormek lazim.
(806 puan)
Sen naptin aldin mi araba :)
(71 puan)
Ayyy amin :)  Çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah. Yok henüz almadım. Çevremdeki herkes başka başka şeyler söyleyip iyice kafamı karıştırdılar. 20.haftadayım biraz daha bakmak istedim vaktim var diye
(806 puan)
Amin insallah canim benim :) yani baya vaktin var . Ama bn kendi aldigmi tavsiye ediyorum sahsen :)
(71 puan)
Ona da bi bakacağım tekrar çok teşekkür ederim
(806 puan)
Tamam canim. Rica ederim ne demek :)
-Reklam-
+1 oy
(69 puan)
Travel sistemlerin hepsi kaba öyle küçük araba beklemeyin bagaja koyarken falan tekerleri sökmek gerekiyor biz de hepsi burada dan yoyko aldık ama eşim rengi yanlış seçmiş eve geldi kurduk görüntü olarak hoş Bi araba ama biz renginden dolayı geri gönderdik tekrar istediğimiz rengi almak için siteye girdiğimizde yorumlarına baktık herkes yoykonun tekerleri den muzdarip o yüzden vazgeçtik şimdi kiwi, wellegro, Norfolk markalarına bakıyoruz ama tam karar verebilmiş değiliz daha :) 
(71 puan)
Açıkçası travel sistem daha kullanışlı gibi geldi başka markaların denedim ma dediğim gibi bu markayı görmeden almak sıkıntı sadece.
(69 puan)
Aynen bizde öyle düşünüyoruz  herşey tamam Bi tek arabayı almadık onuda bi şekilde alıcaz artık ilk elin günahı olmazmış :)
(71 puan)
:) çok doğru söylüyorsun.
+1 oy
(1,610 puan)
Babay2go aldim yoyko cok iriydi
+1 oy
(1,697 puan)
düzenledi

Canim ben yoykoyu gordum ve hosuma gitmedi biz lorelli s500 aldik esimin patronuda kullandilar ve cok memnun kaldilar bizde aldik aldik gittigidiyordan ve cok guzel geldi hicbir hatasi yoktu

İlgili sorular

648,287 soru

3,417,118 cevap

4,247,855 yorum

183,257 üye

...