Cevabımi dikkate alirsaniz çok sevinirim. 9 sene once sağlıklı bı doğum yaptim yani Önceden düşüğüm yok. İkinciye hamileyim.
20-21. Haftalarda kendi isteğim üzerine perinatoloji uzmanına gittim ve ayrıntılı ultrasonumu da orada yaptırdım. Plesanta damarımda direnc yüksekliği çıktı ve erken doğumu ve düşüğü tetikleyebilir dedi. Coraspirine başladim. Zaten doğuma yakında haftama göre doktorum kendisi bırakmamı isteyecek.
Bı önceki düşugunuzun neden olduğunu bilmiyorum ama perinatoloji uzmanım şayet 3. Ye hamile kalmak istersen hamile kalmadan önce bu coraspirine başlanan gerekiyor bilgin olsun demişti. Naçizane tavsiyem ya bir perinatoloji uzmanına gitmeniz yada riske atmadan coraspirine devam etmeniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.