Detaylı ultrasyona gırerken aç karna mı tok karna mı gıdılır. Başakşehir çam ve sakura hastanesı detaylı ultrason yapıyor mu? Bağcılar egıtım ve araştırma hastanesi detaylı ultrason yapıyor mu ?
Tok karınla git bence daha iyi olur bende özlede yapmıştım tok yada aç gelebilirsiniz demişti ama tok daha mantıklı yani
Tok karna gidiliyor ve çikolata fln yiyip git bebek hareketlensin
Yok karna bebek daha çok kendini gösteriyor ve içeri girmeden önce meyve suyu çikolata yersen hareketli oluyormuş ben acimdan bayilacaktim girdiigmde ultrason da uzun sürdü aç gidince insan kötü oluyor
Ekstra bir şey söylemiyorlar. Özelde yaptiracaksan zaten tüm kısımları incelenene kadar bakıyorlar birkaç aynı gun birkaç seans sürebilir ama devleti bilmiyorum. Cikolata kahve içen duydum gördüm ama ben yapmadım iyi ki de yapmamışım diyabetim varmış. Cikolata kahve diyabet ya da tansiyon yoksa tabi içilebilir ama bebeğim hareket etsin diye bunları yapmak istemedim yapmadan da gördüm.
Farketmez aç gidersen bebek uyuyor olabilir tatlı bişeyler ye git hareketli olursa daha iyi olur ölçümleri hemen biter
Farketmez aç gidersen bebek uyuyor olabilir tatlı bişeyler ye git hareketli olursa daha iyi olur ölçümleri hemen biterr
Bir kaç ay önce ikisi de yapiyordu.şimdivtam olarak bilmiyorum.bazen sistem değişiyor.bence tok git .ben kahvalti yapip gitmiştim.
1,467,301 soru
24,042,659 cevap
329,197 kullanıcı