0 oy
114 göst.
Doğum kategorisinde (138 puan)

Hanımlar merhaba 38+5 te doğum yaptım sezeryan doğum olmak zorunda kaldım sütüm başta geliyodu bebeğime yetiyordu 2. Haftadan sonra sütüm azalmaya başladı bebeğim kilo almadı doğduğundan beri hastanede de dahil mama desteği veriyordum 3. Haftadan itibaren meme reddi başladı şu an kesinlikle memeyi almıyor çığırıyor katılıyor ağlarken sağmaya çalışıyorum sütüm çok az geliyor başına gelen var mı ne yapabilirim tekrar memeyi kabul eder mi ? 28 günlük şu an Meme ucu olmadığı için silikon uç kullandım o red yaşatır mı?

Gebelik haftası Bitti

1 cevap

0 oy
(423 puan)

Gözün aydın canım. Bebeğinde gaz olabilir gazi olduğu için memede ağlıyor. Mutlaka eczaneden yada Dr yardımi ile gaz damlası alıp kullanmani öneririm başka türlü geçmiyor çünkü.

Sütün gelir bol bol üzüm ye hoşaf suyu iç kuru tut özellikle. Gaz sancısı için YouTube masajları var onları uygulayabilirsin. Ama damla kullan mutlaka geç kalmadan. Karin bezi birde çorapsız olmasin bebeğin.

(138 puan)
Evet minicik ama inadı dağ gibii:)))) sarı inadı var :) eşimde bende kumralız bizden sarı çıkmaz diyodum sapsarı bebiş var şu an kucağımda :)))
(423 puan)
Ayy inşallah hiç değişmez bende kumralim bebeğim de kumral gözleri renkli olsun çok istedim yeşil mavi gibi kahverengi gözleri var ;) çok şükür her halimize
(138 puan)
İnşallah benim bebekliğimde sarıymış ama kestire kestire saçı dönmüş renk artık annem öyle der hep :) gözlerini daha bilemiyorum ama renkli olsun isterim tabi önce sağlıklı olması en önemli olani o gerisi hiç önemli değil bende kahverengi gözlüyüm eşimde ama ailede var anne babalarda:) bakalım önce sağlığı önemli:)
(423 puan)
Evet kesinlikle önce sağlıkli olmasi,gerisi önemli değil ;))
(138 puan)
Aynen öyle canım:)))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 545 göst.
0 oy
5 cevap 542 göst.
0 oy
1 cevap 171 göst.

1,475,062 soru

24,148,811 cevap

334,790 kullanıcı

...