0 oy
499 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
yeniden gösterildi
Hamileligimin 7. Haftasindan beri uyuyamıyorum.Uyusam bile bir yada en fazla iki saat sonra uyanip bir daha dalamıyorum.Bazen dalsam bile uyudugumu hissedemiyorum.sanki uyumadan ruya goruyormusum gibi geliyor.suan 13 haftalik gebeyim ve hala ayni sekilde uyuyamiyorum.Ayni sureclerden gecip cozum bulan arkadaslar lütfen tavsiyeleriniz varsa paylasin

7 Cevap

0 oy
(1,755 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Al benden okadar ya ki düne kadar bende 15 haftalik hamileyim uyku resmen yoktu dün ayagimin arasına yastık aldim büyük yastık okadar güzel uyumusum ki şimdi uyandım düşün :))) ilk defa bu yastık ayagimin arasına aldim ama sanki hep onla yatiyormusum gibi uyudum :)

(30 puan)
Ay sen uyudum dedikce rahatlıyorum nasil bir caresizlikse.insallah dogumuna kadar deliksiz uyumaya devam edersin canim.Allah banada nasip eder insallah Amiiin
(30 puan)
Ay ne kadar ayni dertten muzdarip anne adayi varmis.kendimi tek saniyordum cunku etrafimda ayni sikintiyi yasayan yoktu.sizinle paylasmak cok rahatlatti beni.
(1,755 puan)
Amin canm benim ya insallah rabbim sizide  muaffak kilsin insallah uyursunuz canm sizde
(1,755 puan)
Sikintilar paylastikca azalir canm emin ol tum anne adaylari yasiyor bi problemi
(30 puan)
Dua et canim hamilelerin duasi kabul olurmus.bütün bu dertten muzdarip olanlara sifa versin rabbim.
-Reklam-
0 oy
(499 puan)
Benimde ayni ama bir cozum bulamadim gec yatim deliksiz uyurm belki diyrm ama olmuyo malesef 
(30 puan)
Kac haftalık hamilesiniz ve ne kadar suredir boylesiniz
(499 puan)
Dediginiz sekilde 7 haftalikken falan basladi 15.haftamdayim . Vee
7 haftaliktan beri  yuzustu yatamiyrm .. karnima baski oluyodu evet kucuklerdi ama yinede yatamiydm o yuzden her tarafimda  tutuluyo .. annelik iste fedakarlik demekk ..
(30 puan)
Ben hic bir türlü uyuyamıyorum canim.5 yasimda kızım var anneligin ne kadar zor oldugunu tecrube ettim ama bunda daha iyi idrak ettim.
(499 puan)
Aynen canim hepsinde farkli yasiyorsunz herseyi daha iyi gormus ogrenmis oluysn
0 oy
(1,755 puan)
yeniden gösterildi

Al benden okadar ya ki düne kadar bende 15 haftalik hamileyim uyku resmen yoktu dün ayagimin arasına yastık aldim büyük yastık okadar güzel uyumusum ki şimdi uyandım düşün :))) ilk defa bu yastık ayagimin arasına aldim ama sanki hep onla yatiyormusum gibi uyudum :)

0 oy
(283 puan)
Ben de sizin gibiydim 37 haftalıgım malesef uyku sıkıntım devam edıyor.psıkolojık de olabılır bılmıyorum.artık dıyorum Allah benı dogum sonrası annelıge uykusuzluga hazırlıyor:)
(30 puan)
En basindan beri uykusuz musunuz,hic gecmiyor mu?Bu benim ikinci gebeligim kızımda son ayima kadar misil misil uyudum bundada oyle olur sandim ama cok fena yanildimAllah yardimcimiz olsun
(7 puan)
İlk haftalar nerdeyse hıc uyuyamıyordum sebebsiz yere .ve calısmama ragmen yorgun da olmuyordum ki ben uykuyu cok severım sonra bıraz,daha ıyı oldum ama yıne uykularım bölük pörcük hep kaliteli uykum pek olmadı dıyebilirim.gece uc bes defa kalkarım bişeyler yerım gezınirim felan.bebek için staj dönemı yasadım resmen:)
(7 puan)
Baslarda, bundan önce düşük fln yaptım onun da psıkolojk etkısı olabilir belkı dıyorum.son haftalar daysa bebıs gece hareketlenıyor tuvaletım fln sık gelıyor ondandır .yatmadan önce dus alın o rahatlatıyor .
(30 puan)
Bende çalışıyorum isin zor tarafi o zaten evde olsan sekerleme yaparsin ama maalesef oda mumkun degil.
0 oy
(65 puan)
Bendede o sorun vardı ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diye düşündüm eğer kullanmıyorsanız da gebeliğin yan etkisi diyelim doktorum oyle demişti her hamilelik farklıdır korkulacak bir durum değil Allah'ın izniyle 
(30 puan)
benim doktorda bi alem hamilelikte olur normal falan demiyor sanki anormal bir hal gibi lanse etti bana passiflora verdi dusunun psikologa yönlendirdi.bende hemen psikolojik diye dusunup daha cok bunalttim kendimi
0 oy
(1,392 puan)

bizde 27+4 haftadayz canm bende de var ama benimki psklojk uykuya dalamiyorm uykum oldugu halde ilac kullaniyordm bundan 2 yil once yine bozuldu :ermm:

(30 puan)
Benimde oluyordu uyku problemin ama senede belki bir kez en fazla bir hafta sürüyordu.ilac alip uyuyordum cok zorda kalirsam.simdiki cok uzun surdu 4 subattan beri uyuyamiyorum.ilacta alamiyoruz malum.hamileligimin tadini cikaramiyorum bu sorun yüzünden.
0 oy
(698 puan)
 Cift yastikta isine yarar.Esin masaj yapsin sirtina ilik dusta alabilirsin. Cok sicak olmayacak sekilde. Ve yatmadan ilik sut ic bende oyle rahat ettim cok sukur. 
(30 puan)
Aslinda ilk uykuya dalmada cok sikinti yasamiyorum fakat uykuyu surduremiyorum.Bir saat ,en iyi ihtimalle iki saat sonra uyanip bidaha uyuyamiyorum.dediklerinizi cogu zaman yapiyorum evet gercekten rahatlatiyor fakat sadece bi kac saat
(698 puan)
Bende lavabo icin uyaniyorum ve bazen zorlaniyorum canim sanirim normal cogu anne cekiyo bunu. Eger lavabo icin uyaniyosan sivi alimini 2-3 lt gunduz yap gece bseyler icme
(30 puan)
Evet gercekten cogu anne çekiyormus az yada cok...insallah bir an once deliksiz bir uyku cekerim cok cok ozledim
(698 puan)
Kiyamam ya :(( Allah yardimcin olsun canim :(
(30 puan)
Amin canim sagolasin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 617 göst.

647,934 soru

3,415,652 cevap

4,246,113 yorum

183,141 üye

...