0 oy
265 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum ve doğumu da aynı hastanede düşünüyordum. Ancak hastanedeki doktor ayrıldı yerine başka bir doktor geldi. Gelen doktor devlet hastanesinde çalışmış. 

Bildiğim kadarıyla devlette normal doğumu ebeler yaptırıyor. Bende normal doğum istiyorum. Bu doktordan devam etsem ve normal doğum yapsam doktor tecrübesiz diye endişe duyuyorum. Sizce doktor değiştirmeli miyim? 
Gebelik haftası 28+5

5 Cevap

0 oy
(2,725 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Devlet hastanesi dr daha tecrubeli canm devlet kadrosuna girebilmek icin sinavlara giriyorlar bnce devm et dr degissede bsey olmaz
-Reklam-
0 oy
(322 puan)
Devlet hastanesinde çalıştı diye tecrübesiz olacak diye bir şey yok ayrıca tecrübesiz olsa özel hastane neden onu alsın 
Tecrübesiz demedim ki tabi ki tecrübeli ama devlette normal doğumu ebeler yaptırıyor ya doktorlar sadece sezeryana giriyor. Özelde tüm doğumları doktor yaptırıyor. Ben acaba normal doğum yaptırmada tecrübesiz midir diyorum.
0 oy
(21 puan)
Devlette genelde ebeler yaptırıyor ,haklısınız bı komplikasyon gelişmediği sürece çok girmiyorlar yanlarına.. doktora belli bir süre gidin bir deneyin olmazsa değişiklik yaparsınız. Doktor bu mesleğe gönül vermiş ise zaten anlarsınız , anneler Sezer herşeyi :)) 
0 oy
(1,742 puan)
Haftan daha var canım. Bir iki kez git. Araştır bir de. Nasıl bir doktormuş. Ona göre karar verirsin.
0 oy
Doktoru araştırdım ama tatmin edici bir bilgi göremedim. Dediğiniz gibi birkaç kontrol daha gidip görmek en mantıklısı. Teşekkür ederim cevaplarınız için. 

655,870 soru

3,445,918 cevap

4,280,769 yorum

185,294 üye

...