0 oy
375 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde

Kızlar ben haftada 2 tane bıldırcın yumurtası haslayip yiyorum çok sağlıklı olduğunu okumuştum bende yemeye başladım aranızda yiyen var mi 

Gebelik haftası 7+2

3 Cevap

0 oy
(3,293 puan)

Yok canım peki doktorun ne diyo ?

Sormadım valla canım
(3,293 puan)
Bence sor bazen bazı şeyleri ilk aylar onermeyebiliyolar. Ben de bicok faydalı bulduğum şeyi doktoruma danistiktan sonra, mantıklı açıklamalarla tuketmemem gerektiğini söyledi.
yarın randevum var gitcem sorarım inşallah
-Reklam-
0 oy
(756 puan)

Benim bildiğim bıldırcın yumurtalarını genelde bebislere önerilir ama. Eğer gebelerede öneriliyorsa cok faydalı bir yumurta.

(756 puan)
Bende istemiyorum genellikle zaten kendi geliyo yardıma. Artık gobusten egilemiyorm bugün tirnagimi zor kestim valla :) yavaş yavas yap kendini yormadan canim ben oyle dedim kendimi balkonda buldum oraya kadar temzledim :)))
:))sağol canım yapana kadar eşim işten dönüyor o derece yavaş yavaş yapiyom bide düşük riski var korkuyorum fazla iş yapmaktan sakiniyorum
(756 puan)
Aman ağır felan kaldırma ozaman elinden geldikce azar azar yap daha faydalı. Benim riskin yoktu ama esim çok pinpirikli :))) bazı konularda çok yardımcı oldu Allah razi olsun hala sandalye bile alsam hemen azarlio yavaş ol die ilk bebisler çok heyecanlandırdı :)
Aynen canım bnde dikkat etmeye calisiyom eşin çok anlayışlı benimde eşim çok iyidir bna yemek yedirmek için elinden geleni yapıyor kendisi de yemiyor ben yemedigimde işte hep yazar sakin iş yapma birlikte yaparız diyor ama ben yapıyorum o gelene kadar rabbim sağlıkla kucagimza almayi nasip etsin bebişlerimizi
(756 puan)
Aynen sukurler olsun iyiki çıkmışlar karsilarimiza :) Amin InşAllah. Bir erkeğe aşıktım Rabbim ikinciyi nasip etti oda sağlıklı gelir insAllah :)
0 oy

Ben yiyorum canım haftada 3 4 kez yerim. Normal yumurtaya göre çok daha sağlıklı proteini çok yüksek ve birçok şeye faydası var. 

Aynen canım fazlası zarar verirmiş haftada 2 kez yiyorum sadece

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 183 göst.
20 Haziran 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Caaannnananan (302 puan) sordu
0 oy
2 cevap 137 göst.
3 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozge30 (58 puan) sordu

650,185 soru

3,424,024 cevap

4,256,033 yorum

183,746 üye

...