0 oy
2,161 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (2 puan)
Merhaba güzel anne ve anne adayları :) Ben 9 haftalık hamileyim ve sürekli acıkıyorum ne yesemde yarım saat sonra sanki günlerce yemek yememiş gibi acıkıyorum sizde de oluyor mu? Nasıl bastırıyorsunuz bu açlık hissini? Günlük yediğiniz tok tutan şeyler var mı? 

26 Cevap

0 oy
(5,411 puan)
Piskolojik mi acaba ben ilk dört ay yemek pek yememistm ekmek hiç yememistm 
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Valla bende de oluyo ama bastıramıyorum yedigim ekmeklerin hesabı yok üstüne makarna aha simdide acıktım eşim biseyler almaya gitti: )) bastirilmiyo 
0 oy
(802 puan)

Bende öyleyim canım 13 haftalık olduk başından beri sürekli açım ekmeğin arasına ekmek koyup yiycem yakında :)

0 oy
(658 puan)
Canim normal mi bilmiyorum ben yaşamadım 2 gebeligimde de şeker intoleransı olan kişiler öyledir genelde , bi şeker ölçümü yaptır istersen.
0 oy
(18 puan)
Bendede malesef ilk aylar öyle olmusdu ve ilk aylardan cok hizli kilo aldim simdileri ekmek hic yememeye calisiyorzm yogurdun icine meyve ve ceviz katiyorum birazda bal döküyorum hem tadi güzel hem de uzun süre tok tutuyor ve bebek icinde besleyici tavsiye ederim
0 oy
(200 puan)
Yiyerek :D bende bu bogaza dur diyemiyorum malesef bosver kiz ye ne olcak bidahami gelecez dunyaya:D
0 oy
(74 puan)

Bende 9+6yım canım bendr aynı sekıldeyım. Bide basından berı mıde bulantım kusmam hıc olmadı tam tersine midem açıldı acaba psikolojik mı dıypdum demekkı sende de oluyomus:)

(11 puan)
Bende 9 hafta 6 gunluk oldum aynı durumdayım genelde sut içiyorum yanında ceviz ama aciktiriyo  yarim saat sonra bazende günlerce bişey yememiş gibi ac oluyorum ama canim bişey istemiyo  acaba böyle olupta bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı kızmı erkek mi acaba kişiye gore değişir tabi ama tahmini  soruyorum:)
0 oy
(112 puan)
her bunyeye gore degisiyo demekki ben 4 ayi bitirdim hic bsy yemedim desem yeri kilo verdim surekli ama simdi sabahları midem sıkısıyo acliktan yatmadan sut icip yatiyorum yoksa sabahin 5 inde acliktan olcek gibi uyaniyorum resmen  2 haftadir falan bole oluyo 
0 oy
(1,177 puan)
21. Haftaya girdim bende yeni 1 haftadır basladi  senn için erken degilmi bilemedim bebek zaten 3 ay stoktan besleniyor ya ondan:)
0 oy
(1,008 puan)
Ben 32 haftalık hamileyim mecbur olmasam hiç yemek yemiycem hiç iştahım yok ve hamileliğin başından beri böyleyim 
0 oy
(125 puan)
Ben sürekli tuzlu ve önüme ne gelirse. Mısır haşlanmış olan tabi buzluğa atmıştım güya kışlık onu çıkarıp yiyorum fındık ceviz iyi gelir bulantı var mı acaba 
0 oy
(370 puan)
Meyve yiyebilirsin salatalık havuç kuru yemiş süt bunlarla geliştirebilirsiniz.
0 oy
(194 puan)

Bende 9 hafta oldum ama bugün :D ilk başlarda bulantım vardı 1 haftadır acım bulantım arada olsa  da hayatında ekmeği hiç yemeyen biri olarak yoğurt ekmek süt hurma ne  bulursam hızlı yiyorum :)

0 oy
(6 puan)
Bende 10 haftalık hamileyim benim de aynı karnım çok acikiyor herşey yemek istiyorum ama yiyemiyorum aşırı kilo alıyorum akşamları süt salatalık yiyorum
0 oy
(117 puan)
Bende h er 5 dk bi yiyodum sanki hic bişey yememişim gibi ac birakmislar gibi 
0 oy
(735 puan)

Şekerin olabilir doktoruna söyle bunu bence. Benim de öyle idi 37 hafta oldum hala öyleyim ve şekerim var diyet yaptım düşmedi şimdi insüline başladık. Sabah aç kurt gibi uyanıyorum. Gece karnımın gurultusu ile uyanıyorum. Ve günde 6 öğün yiyorum. Şuan bahsederken bile aç gibiyim. Gece acıkınca diyetisyenin yiyebilirsin dediği tek şey hıyar :) zaten hamilelikte hıyar manyağı oldum kilo kilo yiyorum resmen :) 

0 oy
(283 puan)
Kendini görüyorum sende :) 14 haftalık hamileyim bende hep açım hiç doymuyorum birde sigarayı bıraktığım için sürekli birşeyler yemek istiyor canım doktora sordum bol bol yürüyüş yap dedi hiç yemek yememek de kötü bizim bu durumda sıkıntı valla bilemedim :) 
0 oy
(655 puan)
Şimdilerde çok kilo almamaya dikkat et canım. Az az ama sık ye. Yoğurt yiyebilirsin mesela. Kilo alma diyorum çünkü  15 16. Haftalarda bebeğinin hareketlerini hissetmek isteyeceksin ama çok kilo allirsan daha da almaya devam edecegin için geç hissedebilirsin hareketlerini.  Hayırlı olsun bu arada.
0 oy
(766 puan)
Sık sık atıştırın ama miktarı az tutun..Hamurişi değil de kuruyemişe yönelin fındık ceviz vs..
0 oy
(1,228 puan)
Psikolojik olabilir bende 9 haftalık hamileyim zorla yemek yiyorum. Canım pek bişey istemiyor zaten biraz yesem midem rahatsız oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
26 Temmuz 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Mlkbugra (4 puan) sordu
0 oy
5 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 434 göst.
3 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Neslihandys (249 puan) sordu

647,904 soru

3,415,543 cevap

4,246,059 yorum

183,128 üye

...