0 oy
227 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (454 puan)
Çok tatlı gebeler..  hamilelikte bu kadar az kilo aldım bebeğim bu kadar kilolu gibi kıyaslamalar kadınları kiyaslama yapmaya eksik hissetmeye neden olur. 

  Zaten hamileligin vermiş olduğu ruhsal değişiklikler hormonlar acaba doğru mu yapiyorum endişesi bebeğim sağlıklı mi endişesi kıyaslama ile birlikte birleşip ıyice mutsuzluk yaşatır.  

  O yüzden birbirimizi mutsuz etmenin eksik hissettirmenin bi alemi yok. Haftalara göre bebek kilo aralığı bellidir bu aralık zaten uygulama yazıyor ve doktorlar bilgi veriyor ve bebeğin genetiği de belli  başka bebeklerle kiyaslama yaptırmak yapmak yanlış 

   Hamile kilosu ile ilgili açılan poslar... her gebenin her boyu kilosu farklıdır buna göre alacağı kilo da farkliolur çok kilo alan biri 3 kilo almış olan birine kıyaslamaya girmesi mutsuzluk yaşatır.. 

   Önemli olan bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımiza almak... herkese rabbim gönlünce planı versin.  Her insan biricik ve tekdir bebeğinizi kendinizi kimseyle kıyaslamayın....

2 Cevap

+1 oy
(45 puan)
Ben aksine kötü etkilenmiyorum o tarz mesajları okurken. Daha dikkatli beslenip çok kilo almamaya ve bebeği besleyen gıdalara yönelip bebeğin gelişmesine destek olmaya teşvik ediyor o yazılar.

Şu bir gerçek ki hamile olmadığımız zamanlarda yediğimiz sağlıksız olan ne varsa gebelikte anca anneye yük yapıyor.

Protein ve yağ ağırlıklı beslenilen gebeliklerde hem anne çok ağırlaşmıyor hem de bebek olması gerektiği kadar gelişiyor.

Oyüzden bu konuda tecrübeli olan gebelerin mesaj yazmasını olumlu buluyorum lütfen yazın..
(423 puan)
Sana katılıyorum canım
(251 puan)
Bende katiliyorum kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(423 puan)
Bn buna asla katılmıyorum kimse kıyaslama yapmak ıcın sormuyor bilgilenmek ıcın soruyor yeme ıcmesını degıstırıyor saolsun bilgisi olanlar yardımcı oluyor ben kendi adıma asla kotu etlenmıyrum tam tersi tecrübe oluyrum bebgım ve kendim İcin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 404 göst.

648,180 soru

3,416,513 cevap

4,247,059 yorum

183,207 üye

...