0 oy
534 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (80 puan)
düzenledi
Arkadaslar merhaba affınıza sığınarak soracağim .bikaç hafta önce benim makat kısmında bıçakla kesilmişçesine keskin ağrilar oluştu sonra bebe yaği sürdüm geçti.ama dikkat ettim son bi iki haftadir o bölgede minik içi su toplamiş gibi bi yumuşak doku var ve o mercimek kadardi şimdi büyümüş nohut kadar olmuş ve makatta ağri yapıyor resmen zonkluyor..buna ne uygulayabilirim evde.

Doktor randevusu alamadim henüz başina böyle bişey gelen varmı hamilelikte.ve kadın doğum doktoru buna bakar mı yoksa başka klinikten mi randevu almam lazim acil cevap verir msiiniz lüften.
Gebelik haftası 23+4

5 Cevap

0 oy
(131 puan)
Canim hemoroid olabilir. Hamilelikte gecici olarak cikiyo diyolar ama kadin dogum doktoruna sorabilirsin onlar daha iyi bilir. Cok baharatli seyler yeme onlar yapiyo daha cok
(80 puan)
Yaa ondan korkuyordum.dışta görünen şey memesi mi oluyo acaba büyür mü o daha gittikçe
(131 puan)
Yok hayir canim daha sonra kendi kendine kayboluyo cok aci yeme baharat tuketme yeterli :) ama yine doktorunuda bilgilendirirsin :)
(80 puan)
Sağolun tesekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan)
Hamilelikte genelde herkezde olan hemoroit olmussun canm krem veriyolar ona ama cok zor allah yardmcn olsun
(80 puan)
Krem yerine zeytinyaği falan kullansam mı acaba.
0 oy
(89 puan)
Hemoroid o canım genelde gebeyken hemen hemen her kadında olur sıcak su dinlendiriyor 
(80 puan)
Tesekkğr ederim
0 oy
(135 puan)
kadin dogum doktoru bisey yapmadi bana.sadece bi surup yazdi ama almadim.oncelikle kabizligi ortadan kaldirmamiz lazim dedi.gecmezse cerrahtan yardim alabilir dedi.

benim yaptigim ise 1cay bardagi zeytinyagina 1 bas sarimsagi dovup iyice pisirdim siyahlasti suzdum hergece surdum oraya be pamukla tampon yaptim cok sukur o meme gibi olan kalmadi normale döndü.bunun yaninda bol su acidan uzak durmak kayisi incir kurleri yaptim 
(80 puan)
Bunu deniycem ozaman inş geçer
(135 puan)
inş dene 1hafta duzenli her gece.ben son iki uc gun bile gunduz dahi yapmistim.cok sukur rahatim umarim dogumda ikinmadan dolayi bidaha olmaz  artik
(80 puan)
Ayy inşallah ya
0 oy
(4 puan)
Bi kremle yumusatıp içine sokmaya çalış tekrar yoksa kalıcı oluyor ve hayatin boyunca sana acı verebiliyor kabiz olmamaya bak :)))
(80 puan)
Kabızda hiç olmadim bugune kadar ama neden böyle oldu bilemedim

647,158 soru

3,412,820 cevap

4,242,577 yorum

182,921 üye

...