0 oy
523 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (80 puan)
Arkadaslar merhaba affınıza sığınarak soracağim .bikaç hafta önce benim makat kısmında bıçakla kesilmişçesine keskin ağrilar oluştu sonra bebe yaği sürdüm geçti.ama dikkat ettim son bi iki haftadir o bölgede minik içi su toplamiş gibi bi yumuşak doku var ve o mercimek kadardi şimdi büyümüş nohut kadar olmuş ve makatta ağri yapıyor resmen zonkluyor..buna ne uygulayabilirim evde.

Doktor randevusu alamadim henüz başina böyle bişey gelen varmı hamilelikte.ve kadın doğum doktoru buna bakar mı yoksa başka klinikten mi randevu almam lazim acil cevap verir msiiniz lüften.
Gebelik haftası 23+4

2 Cevap

0 oy
(867 puan)
Tatlim basur olmussun hamillelikte oluyoruz malesef yediklerine dikkat et aci eksi tuketmek artiriyor. Posali ve lifli gidalar yemeye ve kabiz olmamaya calis. Ben makat ustine keten tohumu yagi veya sari kantaron yagina bulanmis pamuk koyuyorum agrimi acimi rahatlatiyir sisligin zamanla inmesine fayda sagliyor ozellile keten tohumu yagi. Doktorunada mutlaka danis.
(80 puan)
Tesekkğr ederin ama hiçte kabızlık çekmedim yinede olmuşş .tursu tarzi cok yiiyorm blki ondandir.
-Reklam-
0 oy
(940 puan)
Balsur olmuşsun bacm dış balsur hemde kabız olmamaya dikket et 
(80 puan)
Hiç kabızlık cekmedim of yaa inş geçer korkmaya başladim
(940 puan)
https://www.instagram.com/p/B45QTocJjaj/?utm_source=ig_web_copy_link canım bak burda daha net göreceksin ne demek istediğimi rahîm büyüdükçe bağırsak be diğer organlar sıkışıyor bağırsak daki baskı kabızlığa neden oluyor posalı şeyler ve sıvı tüket benim kabızlık için kullandigim bi yöntem var balsurun acısı hafifleyince bi dene derim sarı tombul turşu biberler varya öğlen yada akşam yemeklerinde 3-4 tane ye metabolizmanı hızlandıracak ve çok rahat edeceksin geçmiş olsun
(80 puan)
Tesekkür ederim sağolun

647,260 soru

3,413,212 cevap

4,243,105 yorum

182,949 üye

...