0 oy
345 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (655 puan)
kapalı
İlk sorum idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep olur mu? Çok fazla enfeksiyon varmış. İlaçların yeni bitti bir gün oldu daha biteli fitil de dahil, dün doktor tekrar idrar testi yapti ve enfeksiyon çok yüksek dedi başka da bir şey demedi. 

İkinci sorum da antibiyotik verdi doktor, bebeğe zararı olur mu? Yani antibiyotik yüzünden çocuğu engelli doğan bı yakınından dolayı aklımı kurcalıyor. Doktor verdi ama antibiyotik kullanmaya devam etmeli miyim? 

Günlük üç litre su da içsem, ilac da kullansam geçmiyor enfeksiyon. Eşimden de gecemez çünkü ilaçlardan dolayi ilişki yasak. 
Gebelik haftası 35+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı konuyu özetlicek şekilde olmalıdır anlayışınız için teşekkürler

5 Cevap

0 oy
(1,621 puan)
Canım bence günde 3litre su ile geçer enfeksiyon ilaç kullanma geçer inşallah. 
(655 puan)
İlk başlarda da vardı enfeksiyon ama hissediyordum enfeksiyonun yenilendiğini yanma falan oluyordu. Şimdi öyle bişey yok ama vajina bölgesinde baskı ve ağrı oluyor sadece.
(1,621 puan)
Bebektendir kuzum o. Vajinadaki baskı sanmam enfeksiyondan olsun. Bol bol su iç ki enfeksiyon vücuttan çıksın. Ilaç benim hoşuma gitmiyor gerçi doktor yanlış ilaç vermez ama doğal yollarla daha iyi olur hamilelikte  ilaç ne bileyim insanı korkutuyor ya. Bende de vardı bol  su içtim şükür geçti 1 hafta olmadan.
-Reklam-
0 oy
(750 puan)
Canım malesf enfeksiyon erken suyun gelmesine yani erken doğuma sebep olur. Dikkat etmelisin doğal yöntem olarak ben bilmiyorum ama onu da araştır tek bildiğim yesilliklerin tere gibi idrar enfeksiyonlarına iyi geldiği. Ilaclanı ihmal etme birşey olmaz yüksek doz ilaç vermiyorlar sana gebelikte içilebilecek ilaçlar veriyorlar içine o vesveseyi koyma. Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
(655 puan)
Sagol canım. Antibiyotik 500luk Sabah akşam kullanıyorum. İnşallah zararı yoktur
(750 puan)
Merak etme canim doktoe kontrolünde kullaniyorsun. Birde idrarını tutma enfeksiyonu arttırır o
(655 puan)
Teşekkür ederim cnm sağol
0 oy
(530 puan)
Hangi ilacı verdi size doktor lökosit  seviyeniz kac
0 oy
(3,439 puan)
Enfeksiyon erken doguma sebep olur mu bilmiyorum canım ama dogum esnasında bebege bulasma ihtimaki varmış o yüzden bi an önce kurtulmaya bak temizliğini falan iyi yap özel bölgenin sirkeli suyla falan sil iç çamasırını pamuklu giy ve bol bol su iç limon suyu böğürtlen çayı ve c vitsmini alımı iyileşmeyi arttırıyormul
(655 puan)
Temizliğimi ihmal etmem iç çamaşırlarımı utulerim ama geçmemesi canımı sıkıyor
0 oy
(51 puan)
Cnm benimde idrar enfeksiyonum çok yüksekti 7.ayimdan sonra ve doğum yapana kadar da sürdü doktorum erken doğuma neden olabilir demişti ama çok şükür kızım 39.haftada doğdu yani doğum olarak sorun olmadı ama karnimdayken kızıma gecmis zaten doktorum bu ihtimalide söylemişti ve kızım 14 gün yogun bakımda kaldı antibiyotikler fln aldı şükür geçti suan 9 aylık ve maşallah cin gibi bi kız. İnş senin bebise geçmez doğum yaptıktan sonra sen kendin doktora götür bebeğini ve crp sine baktır çünkü doğar doğmaz doktorlar anlamıyor ki benimki özel hastaneydi sözde çocuk doktoru kontrol fln yapmıştı ben eve getirdikten sonra bacagindaki sislikten fark etmiştim yani sende dikkat et. Antibiyotik bende kullandım doktorun zaten gebeliginin bilincinde veriyor o ilacı zararı olsa vermez yani. Sen elinden geleni yap enfeksiyon için .inş zamanında sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına 
(655 puan)
İnşallah canım. Sağol

644,121 soru

3,402,065 cevap

4,229,441 yorum

182,157 üye

...