0 oy
544 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (62 puan)
kapalı
Kızlar merhaba. Nasipse mart ayında prensesimi kucağıma alıcam. Bi konuda çok hassasım. Bebeğimin altını sadece kendim değiştirmek istiyorum. Bebeğime mahremiyet duygusunu küçüklükten aşılamak istiyorum. Sağolsun kaynanam bu konuda hiç anlayışlı değil tam aksine çok meraklı değiştirmeye. Geçenlerde alt pijama aldım kızıma. Arkasında "sadece annem açabilir" yazıyor. Hani mesajı iyice anlasın diye de gösterdim kendisine. Bana dedigi sey ben de sadece babaannem acabilir yazanini alicam. Bugun de ayni sekilde alt degistirmeye istekli oldugunu belirten cumleler kullandi. Sizce ben kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim bu durumu ona? Içinizde benim gibi dusunen/uygulayan var mı?
Gebelik haftası 28+6
Kapatılma nedeni: Gebelik dışı olduğu için kapatıyorum sol üst köşede sohbet bölümüne yazabilirsiniz teşekkürler

1 cevap

0 oy
(161 puan)
Kaynananla beraber mi yaşıyorsunuz cnm
(0 puan)
Çok yanlış bir düşünce onların..
Kız yada erkek, ALLAH vermiş sonuçta. O senin ve eşinin çocuğu. Sakın canını sıkma. Bak sen üzüldüğünde bebeğin bunu hisseder. Bebeğin dünyaya geldiğinde, sürekli ağlayan bir bebek olmasını istemiyorsan canını sıkma, hep mutlu ol ve gül.. :)
(62 puan)
Biz eşimle hep ilk çocuğumuz kız olsun istiyorduk zaten. Allaha sukurler olsun gönlümüze göre verdi. Bizim kız istediğimizi bile bile bize erkek de erkek diye dayatmalarda bulunup canımızı sıkabiliyordu. Ben eşimin annesi oldugu icin saygida kusur etmedim hicbir zaman. Hakkimda konusulanlara göz yumdum ama insan hamilelik doneminde daha hassas olabiliyor bu donemimde bile canimi sıktılar ya icten ice affedemiyorum. Eşim izin verse bizim herseyimize karisicak, yönetmeyi çok seviyo. Belki de bu yüzden istemiyorum benimsemesini, ileride kızıma kafasına göre karışmasını. Bu durumu ondan baska kimse yasatmadigi icin sadece ona karsi tedbir almak zorunda kaliyorum.
(51 puan)
Bnde basta esim icin cok sustum olmadi smdi bi kizim var ve ikinciye hamileyim ama ayni deisen bisi yok sabrediyorum
(62 puan)
Insan sustukca daha cok üstune geliniyor aslında. Ben herseyime karisilmasini istemiyorum. Evine dun degil de bugun gittik diye surat asan bi kaynanam var ve her seferinde ona istedigini vermek istemiyorum. Benim kızıma kendi istediklerini yaptırıp onu da baskılamaya calismasini istemiyorum. Belki bana kızanlar oluyodur ama bana bunlari dusundurten de karsimdaki insanin yaptikları. Yoksa ben de istemez miyim gül gibi gecinip gitmeyi ama her seferinde eyvallah demekten yoruldum. Saygısızlık etmedigim halde haksızlık yapılmasından sıkıldım. Bana hakettiğim değeri vermeyenlere ben neden haketmedikleri ayrıcalıkları taniyayim diye dusunmeden edemiyorum.
(51 puan)
Kendi bildigini yap birak tepki alirsanda al ilerde bebegini simarttiklari zaman kimse demicek kaynanasi yapti herkes senden bilcek o yuzden kendi bildigini yap
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 191 göst.

644,065 soru

3,401,792 cevap

4,229,061 yorum

182,134 üye

...