0 oy
304 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (273 puan)
Kızlar dalin, eyüp sabri tuncer ve uni baby bakım ürünlerinin seti var,eşim sabırsız hemen alalım diyor. Ben de ayrı ayrı almak istiyorum bazıları işe yaramaz belki diye. Tam olarak neler lazım oluyor bakım ürünü olarak? Kullanılmayan bir şey almak istemiyorum. Zaten markaların her ürününde içerik temiz değil ki, o yüzden ayrı ayrı almak mantıklı. İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var takip edin, her şeyin içeriğini inceliyor.

4 Cevap

+1 oy
(707 puan)
Canim taptaze anne olarak deneyimlerime gore.. pisik kremi sampuan bebek sabunu bunlar sart camasir icin deterjan.. kulak temizleme cubugu. Bebek bezi tirnak makasi. Baslica bunlar.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Şampuan, bebek yağı, ve pişik önleyici krem harici bişey kullanmadım :)
0 oy
(763 puan)
Canım gratis te dalin  şampuan yanında bıcı bıcı kolonya diye hediyesi vardı ikisi 20 küsürdi ondan aldım. Birde dalin sabun aldım o kadar. Pişik için zeytinyağı iyi geliyor diyorlar onu deneyeceğim. Eğer pişik olursa da hametan kullanacağım. E bebekten baby me nin leke çıkarıcısını aldım o leke çıkarmada çok iyiymiş. Uni baby şampuan arkadaşımın bebeğin de alerji yaptı ondan tercih etmedim onu. Çamaşır yıkama konusuna gelince deterjan almadım kendim beyaz sabun alarak 1 kalıbı rendeleyip 5 litre deterjan elde ettim. Onunla yıkayacağım tavsiye ederim. 
(763 puan)
Aynı zamanda tırnak makası seti ve tarak setini e bebekten aldım fiyat olarak da uygundu yorumlar da güzeldi. ;)
0 oy
(1,960 puan)
Şampuan bebek yağı pişik kremi bilindik şeyler oğlum 11 aylık dalinin setinden alıp kullanıyorum hep :)

İlgili sorular

650,733 soru

3,426,157 cevap

4,258,545 yorum

183,899 üye

...