0 oy
723 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (152 puan)
düzenledi

Yarım saat araylaydı sancım ve şuan 5 dk da bir sancım geliyo ve yürüyorum durmadan alttan da acıyo batma oluyo  sağ kalçamda  kramp oldu geçti ama  ağrılarım devam ediyo daha dün hastanedeydik şimdi sizce bu doğum sancısımıdr? dayanılmıycak gibi değil ama geliyo ve  geçiyo panikde yapmıyorum  hiç ama tuhafım şuan.

Şuan saat 06.00 oldu hâlâ sancım devam ediyo ve ben çok tedirginim eşim gececi birazdan eve gelicek ve hast. GidiceZ 

Gebelik haftası 35

4 Cevap

+1 oy
(696 puan)
dakikse dogumdur
(152 puan)
Evet 5 veya 6dk oluyo tuttum ama dayanılmıycak gibi de değilim ki
(696 puan)
hmmm yinede hastaneye gtmeniz iyi olabilir bence baksinlar..zaten bisey yok derlerse yollarlar..riske atmayin derim
-Reklam-
+1 oy
(1,962 puan)
Canm ne olur ne olmaz belki doğum başladı hemen mudehale ederler ciğer geliştirici iğne yaparlar, doğumu kontrol altında tutarlar vesaire.. riske atma git derim ben.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
(152 puan)
Amin canım çok sağol ama böyle deli gibi de ağrım yok dayanıyorum yani o yüzden boşamı evham yapıyorum diyorum
+1 oy
(1,060 puan)
Herkes ağrıyı aynı hissetmez. Bence bir doktora gidin bu kadar düzenli geliyorsa doğum başlamıştır.
(1,060 puan)
Ben suniyi bile saatlerce hissetmemiş biri olarak bunu söylüyorum canım:)
(152 puan)
Aaa gerçekten mi anlatabilirmisnz sakıncası yoksa merak ettim
(1,060 puan)
Çatı muayenesi diye gittim 7 cm açılmam olduğunu öğrendim. Hemen yarış verip suni verdiler. Ama 3 saat hiç hissetmedim. En son suyum da gelmeyince ebe suyumu patlattı. Bende yine sancı yok :) sonra serumu son ayara açınca tabi sancı artık ben burdayım  dedi hemen doğuma:)
(152 puan)
Ayy allahım pozitif de doğum hikayesi varmış :)))
(1,060 puan)
Doğum hiç korkulacak birşey değil bence :)
0 oy
(2 puan)
İlk doğumumu 35.haftada normal doğumla yaptım. Sancılar ağrılar vb. Bunlar zaten doğumun ilerlemesini kolaylaştıracak faktorlerdi. Oyle hikayeler anlatıldıki olumsuz hiçbirine kulak asmadım. Allaha sığınıp ebelerin dırektifleriyle var gucumu oğlumla kavuşabilmek adına ıkınmaya harcadım. Suni sancı verilmişti mecburen. Suyum gelmişti açılmam vardı nışanım gelmişti fakat sancı yoktu. Keçiören den etliğe o gozu karanlıkla bir başıma gitmişim dogum. Eşim benden önce varmiştı hastaneye işyerinden fırlamış   orada da muayene edildim dogumhane katına alındım. Sanıyorumki erken dogum ya Bi ilaç verilecek Bi gun ıstırahat verip evimde dogum haftam kadar bekleyeceğim. Hemşirenin Bir kolunda 35haftalık  olan ben diğer kolunda 42haftalık bir başka arkadaş tin tin gidiyoruz. Ne zaman donerim eve diye sordum doğumun başlamış bugun bilemedin yarın sabaha bebeğini alırsın kucağına 2gun sonra gidersin demişti hemşire‍♀️ Dedikleri gibi de oldu ikindi vakti 16.30da yatış yapıldı sabah 4de oğlumu aldım kucağıma. Hepsi ayrıca ilgilendi şevkatliydiler. Anlatılanlardan yada yorumlardan etkilenipte yola çıkmayın derim. 2gün sonra oğlumla evimize döndük şimdi 4yaşına girecek inşallah. Ve hatta ikinciyi bekliyoruz ve yine aynı hastaneye gidiyorum nasip olursa da ikinciyide orada doğuracağim‍♀️ olacak olanın onune geçemiyorsunuz yani. Saglıklı alalım kucağımıza Allah ömurlerini versin. Bi avazda doguralım inşallah  
(2 puan)
Çok dua ediyorum Allah'a. Lütfen bu kez erken olmasın doğum sancısını evimde çekeyim dakikalara bakayım diye içimde ukde kaldı.

647,982 soru

3,415,788 cevap

4,246,248 yorum

183,151 üye

...