0 oy
435 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhaba, 34 haftalık hamileyim.İkinci bebeğim olacak inşallah ilk hamileliğimde de 34. Haftamda doğum yaptım . Şimdi ise 2 haftadır nst de sancım çıkıyor ve ben gözüken sancıdan fazlasını hissediyorum doktorum yatış verdi 2 gün yatıp çıkıyorum hastanede sancıyı durduruyorlar ama tekarar başlıyor iki haftadır hastanedeyim. İlaçların etkisi geçince ağrılarım başlıyor belimdeki ağrı daha şiddetli ve kasıklarıma vuruyor yürüyemez hale geldim . Bunun üzerine doktorum vajinal muayene istedi 1 cm açıklığım ve rahimde baya yumuşama var dediler. Ilk hamileliğim sezeryanla gerçekleşti açıklık olduğu için korkuyorum her an daha da açılıp normal doğum başlayabilir dedi sancım geçince eve yolladı yine sancı olursa birşey yemeden gel diye ertesi gün yine rahatsızlandım,gittiğimde doktorumun hastaneden ayrıldığını artık hasta bakmadığını söylediler. Şok oldum o an kendisine ulaşmadım. Sonra özel bir hastaneye gittik ultrason muayensinde bebeğin kafasının rahim ağzına dayanmış oldugunu söyledi doktor acil sezeryan dedi ama korktum girmedim tereddütte kaldım başından beri takibe alan doktor olmadığı için ne yapmam lazım bilmiyorum yürüyemiyorum bacaklarımın arasına indi adeta ve aķıntım çoğalmaya başladı böyle durumla karşılaşan oldumu içim rahat değil ne yapmalıyım. 
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
(72 puan)

Bunu da normal doğum yap kuzum 

(2 puan)
Normal doğumu düşünmedim açıkçası ondan daha fazla korkuyorum. Birde tansiyon problemim var normale yanaşmadı hiç doktorum.
-Reklam-
0 oy
(462 puan)

Ilk dogumunun uzerinden 2 sene gectiyse normal dogum yapabiliyorsun diye biliyorum. Eger cocugun gelisiminde bi sıkıntı yoksa ve doktor dogum olmasi gerektigini söylüyorsa beklemeden dogum yap canim. O doktoru da Allaha havale et haber vermeden gitmek ne demek

(72 puan)
Evet aynen öyle Bend e 2 yıl önce sezaryan oldum şimdi  36 haftaligim normal bekliyorum nasipse . Bence sende bekle sknti yoksa kuzun ne güzel açılmada var şancı da darısı sağ-salim bize inşaallah
(2 puan)
Bebeğin gelişimi çok iyi, kuvöze bile girmez demişti. Bebek iyi yani ama bende sorun var tansiyonum yükseliyor çarpıntım var ve kan sulandırıcı kullanıyorum sorunlu geçti baya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah her şey onlar için.
(2 puan)
4 yıl oldu sezeryan olalı bir sorun olmaz heralde normal olsa dahi.
(72 puan)
Olmaz allahın izniyle kuzum normal yap açıldıkça varken bekle

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,331 göst.
0 oy
6 cevap 423 göst.

648,285 soru

3,417,086 cevap

4,247,843 yorum

183,254 üye

...