0 oy
756 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhaba, yaklaşık 4 gündür Pembe akıntı şeklinde kanama var. Dr a gittim 2 defa. Pruluton iğne ve progesteron veriyorlar.  Yat dinlen diyorlar. Yapacağım başka bişey yok mu ? Başına gelen oldu mu bu olaydan. Bebek 20 haftalık.  Düşük riski diyor. Bu şehirde Dr lar umursamıyor bile. Özele gittim yine aynı.  Ölürse ölsün mantığı var.  Ben aylarca tedavi gördüm ve 12 kilo verdim hamile kalınca. Mide bulantısından. Hiperemezi var. Serum veriliyor. Kanama ne zaman biter sürekli korku ile yaşıyorum.
Gebelik haftası 20

2 Cevap

0 oy
(219 puan)
İçini ferah tutmaya çalış cnm dinlen yat sürekli ayağının altına yastık koy düzelir ins.allahım korusun bebeklerimizi inş
(2 puan)
amin inşallah. İşte ilk defa böyle kanama görünce dr lar da aşırı rahat . Bişey olmaz düşük risk diyor.  Sanki normal bişey gibi.
(219 puan)
Bende ilk bebeğimi düşük yaptım 45 günlük du doktorlar her 100 kadında 15 düşük yapıyor diyorlar.allah korusun sağlıksız olunca vücut kabul etmiyormuş bisekilde onu dusuruyormus  Rabbim sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin yavrularimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(5,249 puan)
cnm umursamıyor degil.. yapacakları tek şey  iğneler  gerisi Allaha kalıyor. Hamilelikte pekde fazla bisey  yapılamıyor.  
(2 puan)
Bı tahlil yapılsa belki enfeksiyon vardır diyorum. Cevap vermiyor bile.  
(5,249 puan)
Pembe akintidan enfeksiyonu nerden çıkardın? Alakası yok düşük riskin var ya pruloton igne yada progestan hap ve igne vururlar ancak.. gerisi Allaha kaliyor.
(2 puan)
Sağlıkçıyim çünkü. Enfeksiyon belirtisidir bu.   Sağ böbreğim de de şişme var. Belki onunla da  alakası vardır.

649,662 soru

3,422,147 cevap

4,253,932 yorum

183,610 üye

...