0 oy
174 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Kızlar rahatsız ediyorum ama 28+4 günlük hamileyim 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum kaburga kemiklerim sanki batıyo gibi gece sagıma yatıyorum olmuyo soluma yatıyorum olmuyo belin agrıyo normal mi yoksa daha erkenmi anlamadım :(  şimdiden teşekkür ederim 
Gebelik haftası 28+4

3 Cevap

0 oy
(790 puan)

Normal canım ayaklarıyla itiyo olabilir miniğin :) 

Artk yukarı cikiyo ya ondan ağrı oluyo karnının altına küçük bı yastık yok yatarken daha rahat olursun 

(51 puan)
Anladım canım cok tesekkür ederim ❤️❤️
(790 puan)
Rica ederim canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğini :)
-Reklam-
0 oy
(172 puan)
Ben de sizden sadece 1 hafta öndeyim ve 2 haftadır aynı şikayetleri yaşıyorum. Bugün bel ağrıma dayanamayıp hastaneye bile gittim Nst, ultrason hepsine bakıldı sorun çıkmadı bebek iyi dedi doktor. Benim bebeğim ters duruyor şu an için ayakları böbreğine baskı yapıyor olabilir o da beline vurabilir dedi. 
(51 puan)
Anladım canım benimde o ağrılarım artık beni mahfediyo bide birden olunca anlamadım 2 güne kadar herseyimi yapıyordum şimdi gücüm hicbiseye yetmiyor inşallah saglıcakla alırız yavrularımızı kucagmıza yorumun İcin tesekkür ederim :)
0 oy
(63 puan)
Hafta olarak aynıyız ve sıkıntı olarak da aynıyız. bende o kadar kendimi şişmiş qibi hissediorum yerimden zor kalkıyorum bel aqrılarım fazlalaştı oturunca uzanınca kemiklerim bana batıyor qibi oldu 
(51 puan)
Benimde öyle ne yapsam olmuyor azıcık iş yapıyım agrıdan oturamıyorum uzanamıyorum :( biran önce zaman gecerde saglıcakla yavrularımızı  kucagmıza alırız ınsallh yorum yaptığın ıcın saol buarada canım :)

İlgili sorular

650,243 soru

3,424,277 cevap

4,256,414 yorum

183,761 üye

...