0 oy
147 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhaba arkadaşlar benim ilk gebeliğim ve gittiğim doktorum bana ultrasonu göstermiyor. Bende bebeğin harketlerini görmek isterim. Ona kibarca sordum bende görebilir miyim diye. Ama hayır ben görüyorum dedi. Çok geç olmadan doktor değiştirmeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Gebelik haftası 12+5

6 Cevap

0 oy
(1,695 puan)
Gerçekten çok değişik doktorlar duyuyorum. Her zaman doktor seçmeden önce dua edin hayırlı doktorlarla karşılaşmak için. Devlete de gittim özele de gittim böyle doktorlar olmadı çok şükür hepsi de anlayışlıydı. Ben birşey sormadan kendileri çevirip gösteriyordu. 
-Reklam-
0 oy
(5,553 puan)
Değiştir canım göstermesi lazım
0 oy
(1,013 puan)
Devletse her zaman aynı muamele ile karşılasın özelde görürsün anca bende gittim göstermedi devlet özelden devam ediyorum 
0 oy
(404 puan)
Canım bence de daha başındayken değiştir. O senin bebeğin tabii ki hareketlerini göreceksin. 
0 oy
(379 puan)
Normalde sen sormadan Doktorlar gösterir ayağını başını. İlk kez senden duydum doktorun göstermek istemediğini. Değiştir tabi doktorunu. Göstermemesi çok saçma.
0 oy
(130 puan)
İlk gebelikte hep devlete gittim hep gosterdiler bi iki tane ilgisiz doktor vardi. Simdikinde ozele gidiyorum hep gosteriyor ilk iki doktorum gitti ucuncuye gectim ilgisizdi cocugu gostermedi surekli kilodan bahsetti bende onu biraktim simdiki doktor cok guzel gosteriyor hem renkli baskisini veriyor. Doktor secme hakkkin var begenmiosan değiştir devlete gidiosan zaten ayni doktoru bulman cok zor surekli değişiyor  heycanimizi anlamiyor bazilari

651,375 soru

3,428,792 cevap

4,261,287 yorum

184,114 üye

...