0 oy
1,197 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (20 puan)
düzenledi

Kizlar ben 7 haftalik hamileyim esimle dun doktora gittik bayan doktor hem ustten hem altan bakti bebegin kalp atisini duyamadi gelismemis dedi yok dedi aslinda ne dedigini bilmiyo gibime geldi kurtaj dedi hayir dedim reddettim bi hafta daha beklicem dedim oda tmm bekle gel duyamassam alirim  dedi.bende huylandim o doktordan baska bi doktora gittim ozel bi hastaneye oda duyamadi cok bastirdi bide ustten karnima erkekti erkek gucuyle az kahverengi kananam oldu kendisinin yuzunden oda hemen kurtaj dedi bunu neye dayanarak söylüyosunuz dedim gelismemis olma ihtimalini göz önunde bulunduruyomusunuz acaba? dedim güldu dalga gecer gibi son adet tarihimi sordu araligin son gunu dedim ama ben biliyorum ocagin ortalari  gibi kaldim eminim anlamiyorum bu insanlari  beklicem siz nediyosunuz fikri olan varmi kizlar:ermm::angel: beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim gercekten kime inanacagimi bilemiyorum ruhen cokk yoruldum:ermm:

23 Cevap

0 oy
(42 puan)
Biraz daha bekle ama 2. Doktorada gitmişsin aynı şeyleri söylemiş 
(20 puan)
Yani:(
-Reklam-
0 oy
(91 puan)
Canım benim erkek kardeşimin eşi de 7 haftalık hamileydi 7 hafta boyunca bebek hiçbir şey gözükmedi sonra doktor kesin kürtaj dedi kürtaj için gün verdi kürtaja gittikleri gün kalp atışını bile duyup geri döndüler heveslendirmek istemem ama hevesini kırmak hiç istemem O yüzden moralini yüksek tut �nşallah Rabb'im sana bağışlasın
(20 puan)
Insallah kardesim
0 oy
(561 puan)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun benimde ilk gebeliğimde öyle dediler 10. Haftaya kadar bekledim 3 ayrı doktora gittim ama hepsi de aynı şeyi söyledi bebek vardı ama kalbi atıyordu düşeceğine dair de hiç bir belirti vermedi mecburen kürtaj oldum. Çok sancılı çok zor bir süreçti. Şimdi 6+2 günlük hamileyim Rabbim bu sefer aynı şeyleri yaşatmaz inşallah. Yani demem o ki herşeye hazırlıklı ol çok zor biliyorum ama olmak zorundasın Rabbim yardımcın olsun. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 441 göst.
0 oy
17 cevap 974 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
23 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Katy (85 puan) sordu

654,428 soru

3,440,501 cevap

4,274,248 yorum

184,898 üye

...