0 oy
420 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
Kızlar 5 bucuk aylık hamileyim toplam 12 kilo almışım 49 ile başladım en son 61 çıkmıştım biraz fazla aldım farkındayım nasıl durdurabilirim kendimi 
Gebelik haftası 22

5 Cevap

0 oy
(756 puan)
Aşırı mı? Erken doğumla 45 kilo alan gördü bu gözler :) evet az değil ama zaten kilon eskiden azmış. Zayıf hamilelerde daha fazla kilo bekleniyor tombişlerde daha az kilo alımı olsun deniliyor :) bebeğin sağlıklıysa sende de sorun yoksa şimdi çok dert etme ama mümkün olduğunca karbonhidrattan kaçın. Doktor izin veriyorsa yürüyüş yap. Bol su iç :) 
(756 puan)
Keşke tek kilo sorunum hamilelikte olsaydı :) gerçi ilk hamileliğimde doktor uyarmıştı boyum kısa olduğu için fazla kilo Doğumda zorluk çıkarırmış ama benim sezaryen olmam gerekti onun da rahatlığı var bende :) listeye uymak zor bence ama dediğim gibi tok tutacak besleyici şeylere yönelebilirsin hem bebiş de güzel beslenmiş olur hem sen rahat edersin :)
(24 puan)
20 haftalıkken 350 gramdı bebeğim doktor iyi demişti ama bana az gibi geldi ayrıca biraz stresli her seyi kafama takan bi yapım da var
(756 puan)
Doktorlar bizden pimpirikli oluyor az olsa mutlaka söyler uyarırdı ben bu konuda sadece ona güveniyorum yoksa bana kalsa bana da benimki küçük geliyor. İlkini minik doğurdum ben Bi tombiş sevmek istiyorum galiba :))
(24 puan)
Benim ilk gebeliğim olduğu için bende diyorum tombiş tombiş yanakları olsun diye eşimde o şekilde yemekte doyuyorum cocugum için azcık daha ye tombiş olsun diyor ama :)
(756 puan)
Benimki de öyle :) napalm yani kıralım mı kocamızı iki lokma için :) doktorun dediği gibi dükkan açıkken ye sonra bu nazı bu kadar yapamayabiliriz:)
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan)
Seker hamur isini keserek baslayabilirsn . Az ama sık ye . Karnini tıka basa doyurma her zaman 
(24 puan)
Karnım doymadan kalkamıyorum masadan sabah gözümü açar açmaz cikolata istiyo canım gün içinde her öğünde 1 ekmek yiyorum en az
(1,331 puan)
Onlarda tam kilo yapan seyler iste dikkat etmen lazm
0 oy
(677 puan)
Yemeyerek :)) şaka şaka  sebze ağırlıklı beslen yoğurt ve muz ye tok tutar hem bebekte kilo alır benim doktorum sen 10 kilo alırsan bebek 10 grm alır dedi fazla yemenin almani yok bebeğe kilo aldıran şeyleri ye aralarda yediğim gibi yoğurt muz meyve ye
(677 puan)
Ben evde çalışıyorum sagolsunlar evdekiler bardağını kaldirmiyolar :)) aynen benimde gören sen hamile değilsin galiba diyolar üstte bı komşu var oda benim aylarımda 7 8 aylık gibi karnı herkesin aynı olmuyor demekki dediğim.gibi tututun kendinizi hafif şeyler yiyin sinirlayin kendinizi sizin sagliginiz için
(24 puan)
Evet ya önceden yerinden kaldirmazlardı hamile eşlerini şimdi eskisi gibi değil nedense doğru düzgün naz bile yapamıyoruz :))
(677 puan)
Sularını ben getiriyorum sanki onlar hamile :) hiç naz niyaz yapamıyorum temizlik yemek herşey bende evde son aylarda yapicam ama son aya saklıyorum kozlarımı :))
(24 puan)
Erkekler baba olduklarini cocuk doğduktan sonra daha iyi anlıyo sanırım bende doğumdan sonraya saklıyorum kendimi lohusalık nazı yapıcam :)
(677 puan)
İnşallah inşallah :)
0 oy
(396 puan)
Boyunuz kac aldiginiz kilo normal zayif hamile kaldiysaniz
(24 puan)
1.70 boyum
0 oy
(811 puan)
Cok zayif hamile kalmissiniz zaten boyunuza gore gayet iyi kilonuz. Sizin yerinizde olsam hic endise etmem. Yuruyus yapin, bol su. Aksamlari daha az ekmek ve karbonhidrat eger rahatsiz oluyorsaniz. 

İlgili bir soru bulunamadı

655,637 soru

3,445,188 cevap

4,279,760 yorum

185,236 üye

...