0 oy
719 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (290 puan)
Bebegimin çamaşırlarını yıkamak için dalan roxy alacağım. Roxy kullanan anneler ilk etapta 800 gramlık küçük paketten mi aldınız? Bebek şampuanı için Eczacıbaşı Unibaby aldım, kullananlar yorum yapabilir mi? göğüs ucu kremi olarak lansinoh değil yüzde yüz bitkisel olduğu için İncia tercih ettim. Bebek bezi için şimdilik Sleepy'nin Hoşgeldin Bebek setini aldım.20 tane 1 numara 20 tane 2 numara var içinde. Bebeğimin bu markaya uyum sağlayıp saglamayacagini bilmediğim için fazla almak istemiyorum, doğru mu sizce? 

Pişik içinde Unibaby'nin pişik kremi ve sudocrem aldım.

Sizlerin tavsiyelerini merak ediyorum.Bu ürünlerden kullanıp memnun kaldınız mı? Başka almamı tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir?
Gebelik haftası 16

9 Cevap

0 oy
(5,600 puan)
Roxy toz sanırım kullanmadim ama sıvı aldım bu sefer Cnm ben. İncia iyidir. Sudocrem doğru tercih. Bebek bezi 2 no stok yap Cnm baya gidiyor. Unibaby şampuan değil Dalin kullaniyorum hep
(6 puan)
Yeni doğan için neden 2 numara bez yeni doğan bezi 1 No olmuyor mu yoksa ben yalnş mı aldm
(5,600 puan)
Cnm 1 no bez almış zaten ama bebisler çabuk büyüyor 2 no daha çok gidiyor. Bnm bebegm prematüre doğdu ona rağmen yani 33 haft.
-Reklam-
0 oy
(502 puan)
Cinsiyeti belli olsa alabilirsin yavaşdan cnm yinede erkende ne deyim yinede sen bilersen
(290 puan)
Cinsiyetimiz 11+5'de belli oldu. İki farklı doktor kız dedi. Kıyafet değil, bakım ürünleri için tavsiyeleri bekliyorum.
0 oy
(7,099 puan)
Cnm pişik kremi şimdi sana önereceğim sayfadan al yüzde yüz doğal tamamen ve bn  kullandım kızımda çook memnun kaldım 

Purmama.naturel çok iyi bir sayfa mutlaka yorumları oku
0 oy
(645 puan)
Roxy in büyük boyunu aldım. Kullandım. İlk bezi deneme olarak kullan her bebekte farklı oluyor. Mesela molfix benim oğlum da pişik yaptı. Pişik kremi olarak bepantol kullandım. Bu bebeğim de sudocrem aldım büyük boy. Nasipse kullanıcam. 
0 oy
(1,346 puan)
Pişik kremi Sebamed öneriyorlar ona bak derim canım bende sleepy hoşgeldin bebek setini aldım emin olmadığım için doğru yaptın 
0 oy
(470 puan)
Oğlum 6 yaşında kızım 4 hala unibaby kullanıyorum. Sudocrem oğluma iyi gelmişti kızıma hametan iyi geldi. Bez iyi olmuş uyum sağlamazsa deneme yanılma yaparsınız. İki çocuğumda da hiç. Göğüs ucu kremi kullanmadım ihtiyacım olmadı. Şimdi de almayı düşünmüyorum. Deterjan da sıvı e bebek markası tercihim. 
0 oy
(1,964 puan)
Dalan roxy kullandım memnun kaldım zaten ek gıdaya geçene kadar kıyafetlerde meyve lekesi yemek lekesi olmuyor o yüzden temizlemekte yeterli gelir.

Şampuan bende unibaby kullanıyorum,  ikinci yolda Allah kısmet ederse onada aynısından devam..

Sleepy ilkine hâlâ kullanıyorum,  ikinci için 1 paket alıp deneme yapacağım çünkü bebekelrin poposuna her bez iyi gelmiyor. Ilk çocuğuma molfix prima canbebe yaramadı mesela..

Pişik kremi mustela tavsiye ederim ilk zamanlar doğal içerik.  Sonrasında bepanthol ile devam ediyorum ben..

Göğüs ucu kremi ben lansinoh kullanmistim. 

Islak mendil oğlum büyüyünce sleepy ye geçtik internetten koliyle alıyorum hem daha uygun hemde bereketli oluyor.  Ama ilk zamanlar unibaby yenidogan ıslak mendil kullandım 
0 oy
(43 puan)
Canım eğer göğüs ucun çok yara olursa bazen kremler fayda etmiyo çay ağacı yağı iyi geliyo aklında bulunsun.
0 oy
(381 puan)
Roxy ilk oğlumda kullandım gayet memnun kaldım 2. Hamileliğim henüz doğum yapmadım ama duru granül aldım beğenmedim dalin sıvı deterjan almayı düşünüyorum pişik kremi olarak sudocrem doğru bir seçim şampuan dalin kullandım ilk çocuğuma dalinden şaşmam ben bebek bezi prima aldım sleepy markasının kalıplarının dar olduğunu okudum araştırdım o yüzden tercih etmedim prima almasaydım molfix alırdım primadan sonra en iyi bebek bezi bence molfix 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 195 göst.

653,866 soru

3,438,514 cevap

4,272,000 yorum

184,759 üye

...