0 oy
1,284 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (59 puan)
Abur cubur cips yiyormusunuz hanımlar 
Gebelik haftası 13+2

27 Cevap

0 oy
(1,892 puan)
İlk hamileliğimde çok yedim ama bu 2.hamileliğimde tiksiniyorum yiyemiyorum kokusundan dahi midem bulanıyor ama sadece cips yedim 2 sefer falan
-Reklam-
0 oy
(531 puan)
İlk haftalar canım istemezdi yemezdim şimdi cips istiyor akşamları yiyorum hep 
0 oy
(735 puan)
Bn cips degilde dondurma çok istiyor canm 
0 oy
(2,594 puan)

24 haftalığım hiç boğazımdan kısmadım ne canım isterse yedim hiçbir sıkıntı çıkmadı :)


0 oy
(221 puan)
Yiyorum canim çektikçe cips çikolata kola da bir bardak olma şartıyla iciyorm yiyorm yani 
0 oy
(54 puan)
Bazı yorumları hayretle okudum "kola içiyorum,cips yiyorum sonuçta Allah korur" o zaman arabanın önüne atlayalim,camdan aşağı atalım kendimizi vs. nasıl olsa Allah koruyacak. Allah akıl vermis ayeti kerime sinde bildirmiş"akletmez misiniz" biz akletmeyip herşeyi Allah'ın üstüne atıyoruz tövbe haşa.Tedbir bizden takdir Allah'tan. Sigara içen kişiye de iç güzel kardeşim Allah korur mu diyelim, uyuşturucu kullananlara için için Allah korur. Müslüman feraset sahibi, akıllı olmalı sonuçta rabbim iyiyi kötüyü öğretmiş bize biz kötü yoldan gidip günahlara dalarsak Allah böyle istedi diyemiyecegimize göre yiyin kardeşim Allah korur da dememeliyiz. Normalde içinde zibilyon tane zararlı olan abur cuburlar daha minnacık bedene nasıl zararlar verir siz hesap edin. "Ben yedim bebeğime hiç bişey olmadı"diyenler olmuş şimdiki hiperaktivite bozukluğu ve daha bir sürü oluşabilecek hastalık o yediğiniz zarar vermiyo dediğiniz abur cuburlardan oluyor malesef seneler sonra bile ortaya çıkıyor onların zararları. Nefsimize bu kadar uymayalim Allah aşkına sonuçta bu pis içerikli yiyecekleri yemezsek olmeyecegiz aksine bebeğimizi korumuş olucaz. Yiyenlere lafım yok ama yiyip bide tavsiye edenler gözümde tam bir cahil. Biraz araştırın,okuyun zararı olmasa doktorlar vitamin hapları, doğal beslenme yerine emin olun abur cunurlari onerirlerdi. Kendinizin yaptığı yanlışları başkalarına teşvik ettirmek çok büyük vebaldir. Hem de bu doğmamış subyanin vebali çok daha büyük olur.
(54 puan)
Bu arada nefis canımızın çektiklerini yemeyle körelseydi Allahu Teala nefsi açlıkla yani oruçla terbiye etmezdi. Nefis herşeyi ister hem de hep kötü şeyleri ister ama onu dinleyerek onun istediğini yerine getirerek onu koreltemeyiz aksine onu dinlemeyerek koreltebiliriz.
0 oy
(3,487 puan)
Nadiren. Çok canım isterse. 

653,954 soru

3,438,856 cevap

4,272,347 yorum

184,783 üye

...