0 oy
389 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
kapalı
Arkadaşlar hamile öğretmenler idari izinli. Bu durumda canlı ders yapacak miyiz? Yapmazsak da ek ders ödenir mi idari izin olduğu için?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(88 puan)
İdari izinde ek ders alamazsınız. Canlı ders için de sanırım her yerde farklı uygulamalar var, bizim okulda öğretmen eksikliği olmadığı için hamile arkadaşımız canlı ders vermedi, diğer öğretmenlere dağıtıldı dersleri ama farklı ildeki bir arkadaşım maaş karşılığı kadar canlı derslere giriyor, öğretmen eksik olduğu için. Ben de 22 haftalık gebeyim şu an ama sanırım bu akşam açıklanan idari izin öğretmen ve sağlık çalışanlarını kapsamıyormuş deniyor. Büyük ihtimalle yine 24 haftadan sonra başlayacak.
(712 puan)
Genelgeyi şimdi okudum bn öğretmen değilim ama annem için okumuştum gebeler için 24 hafta diye yazıyordu çok dikkat etmedim ama
-Reklam-
0 oy
(30 puan)
Ama idari izinde tüm görevleri fiilen yapmış sayiliyoruz. Neden ek ders almayalım ki ?
(88 puan)
Çünkü aslında yapmamamız gerekiyor, idari izin görevlerden muaf tutulmamız anlamına gelir ancak maalesef bazı kurumlar görev ve ders vermeye devam ediyor.

651,254 soru

3,428,305 cevap

4,260,827 yorum

184,082 üye

...