0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (885 puan)
Kızlar bugün sabah ilk defa tokluk sekerim 202 cıktı hemen limonlu su içtim insulin vurdum koruyorum bebeğime bisi olmusmudur 
Gebelik haftası 10 +0

7 Cevap

+1 oy
(854 puan)
İğne zararlı demiş biri :) hangi ulvi bilgisine dayanarak söyledi merak ediyorum, hangi eğitime dayanarak söylediniz acaba? :))) 
(113 puan)
Ilacın yeterli olmadığı noktada insulin iğnesine geciyo doktorlar.. madem igne zararlı niye doktorlar yaptırıyo.. başka bir yolu yok çünkü..
-Reklam-
0 oy
(13 puan)
İğnelerden uzak durun derim... 
(90 puan)
Zararliysa kullanma o zaman ne iki saattir zararlı diyorsun o zaman Allah'ım ya
(854 puan)
Aklı başında olan dinler mi onu ya? İçeriği zararlıymış yok bilmem ne. Kendi kullanmasın kimse karışamaz da burada bunu demese iyi olur.
(13 puan)
Herşeyi sen çok iyi biliyorsun sen kimseyi burda küçük düşüremezsin sen kndi yorumunu yaparsın susarsın bizde gerçekleri görmek araştırmak mesala canan karatay gibi doktorlardan vs. Gibi sorabilirsiniz size yapmayın vurunmayın demiyoruz. Sadece en güzel bir değişik yolu tanıyoruz blki en güzel şifayı buradan bulacak kimse haddine değil küçük düşürmek boş konuşanmışız sen nesin ön yargılı insan düşüncelerine önem vermeyen bide diyorki bilirkişi size laf anlatılamaz kör olmuşunuz.
(510 puan)
Bir de cümle kurabilsen düzgün neler anlatırsın kim bilir...
(13 puan)
Nediyeceğimi bilemedim şimdi
0 oy
(778 puan)
Insulini yemekten hemen once yapmalisin canim bende insulin kullaniyorum bu ara benim degerlerde sapitti korkma bebege oyle hemen birsey olmaz ama dikkat etmeliyiz bol su ic seker yukselince ve hareket et dusuyor 
(885 puan)
Elhamdullah limonlu su çok ise yariyir
0 oy
(63 puan)
Bir kerelik değil ama sürekli yüksek olursa bebek için sıkıntı. Bende gebelik şekeri çıktı, dahiliye doktoru tokluk 1.saat 140 üzeri çıkarsa insülin başlayacağını söylemişti 
(885 puan)
Benim açlık sürekli 123 du
0 oy
(854 puan)
Pasakızz insülin çeşidiniz nedir bilmiyorum ama ben de yemeklerden önce kullanılır diye biliyorum. Kontrol altında tutmak bazen zor olabiliyor, haftanız erken mutlaka bir doktora danışın bu durumda ek insülin yapayım mı diye... Yedikleribizi gözden geçirin kaçırdığınız bir şey mi oldu acaba? 
(885 puan)
Bilmiyorum ilk defa öyle oldu levemir 16 vuruyorum
(854 puan)
Levemir 24 saat etkili diye biliyorum, akşam yapıyorum ben onu, daha önceden de şekeriniz varmış daha iyi bilirsiniz ancak bana yapma zamanınız ve insülin çeşidi uygun gelmedi. Belki doktorunuz öyle vermiştir bilemedim ya.
0 oy
(1,264 puan)
10. haftada insülinden bahsettiğinize göre gebelik öncesi diyabet hastasısınız. Bir beslenme ve insülin vurma düzeniniz oluşmuş olmalı. İnsülinin bebeğe zararı yok, şeker yüksekliğinin bebeğe zararı var. Bunun bilincinde olursanız stres yapamadığınız için insülininiz de boş yere yükselmez. 

Gebelik şekeri ortaya çıktığı için 28. haftadan doğuma kadar insülin kullanan kişiler de var. 
(885 puan)
Benim dediginiz gibi  önceden de vardi
0 oy
(587 puan)
Virsey olmaz insallah bendede seker var unsilin kullaniyorum gunde 4 defa iki fatkli unsilin benimde kac defa 200 cikti ama hastanede soyledim yatis verdi bir ka gun yattim canim istersen doktora git
(885 puan)
Geldim bugün endokrin dr bekliyorum  inşallah

650,241 soru

3,424,273 cevap

4,256,413 yorum

183,760 üye

...