0 oy
605 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (329 puan)
Kızlar, şükür olsun bu kez kalp atışını duyduk Rabbim isteyen her kese nasip etsin. Doktor hemotom olduğunu ve yatmam dinlənməm gerektiyini söyıedi. Endişeliyim bebeyime bi zararı olurmu bu durumun onu kayb etməm dimi. Bunu yaşayan, atlatan oldumu. Lütfən içime korku düşüyor kalbi var ve kaybetmek istemiyorum. Bir de bir hafta gerideymiş bebek bu düzelirmi kalbini etkilermi. Böyle olan varmı aranızda
Gebelik haftası 8+0

3 Cevap

0 oy
(159 puan)
Kıyamam sana nasil kaygilisin her anne gibi ..İçini ferah tut bebeğin sana kalbini dinletmis tutunmuş, bu en az senin kadar onun da mücadelesini gösterir.Kendine beslenmeme dikkat et Allah'ın iziniyle sağlıkla kavuşursun.
(329 puan)
Çok teşekkür ederim. Çok sağ olun
-Reklam-
0 oy
(3,684 puan)
Canım 2  3 haftaya kadar normal Kabul ediliyor merak etme. Kimi insanın istirahat ile geçiyor hamileliği korkma dua et kuzum Allah evladını sana bağışlasın inşallah 
0 oy
(1,264 puan)
Size kanama alaninin bilimsel adini soylemis. Buradaki "kahverengi akintim var." sorularini okusaniz, sizin gibi cok insan olduğunu gorursunuz. Benim ilk haftalarimda da oldu.

Doktorun verdiği ilaclari düzenli kullanin, mumkun oldugunca dinlenin, iliskiye girmeyin. Gecmis olsun.
(329 puan)
Geçtimi sizde
Hiçmi ayağa kalkmadınız
(1,264 puan)
Hiç değil ama yemek yapma, ev işi yapma, yürüme gibi şeylerden uzak durdum. Yürüyüş ve hareket de kahverengi akıntıyı arttırıyor.
Ben iğne de kullandım. 5-8 haftalar arası yoğundu, sonra bitti, 11den sonra normal yaşamıma döndüm. 23. haftadayım, ara ara tekrarladığı oluyor ama doktor kontrolündeyim, bir sıkıntı olduğunda yine dinlenme, ilaç kullanma düzenine dönüyorum bir kaç günlüğüne.

649,493 soru

3,421,584 cevap

4,253,211 yorum

183,574 üye

...