0 oy
355 göst.
15 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan) sordu

Kızlar karnım çok agrıyor kasıklarım :(normalmı bu kabız oldugum içinmi agrıyor anlamadım 12 haftalık bebek 

4 Cevap

0 oy
15 Mayıs 2021 (414 puan) cevapladı
15 Mayıs 2021 seçti
 
En İyi Cevap
Normal kuzu bende çok çektim ve ara ara hala cekiyorum 16+1im
15 Mayıs 2021 (124 puan) yorumladı
Bebeye kötü bişey oldu sandım :(
15 Mayıs 2021 (414 puan) yorumladı
Korkma kuzum bebeğe bişey olmaz allahin izniyle Rabbime emanet ve Suna kendine inandir Rabbim nederse o olur hiç bir saglikliwbebek anneden kolay beri düşmez eğer sağlık sizsa düşer kendini ona korkutupta moralimi pskolojini bozma senin rabbin var bundan daha guzeli ne olabilirki karnimizin içini goremiyoruz nice annelerimiz karnım icindeki cocugu göremiyor ama o orada iyi olup doguyor buda rabbimin mucizesi oyuZden keyfino çıkart yorma kendini ağır kaldırma yeter :)
Kimseyi dinleme yok onu yapma eğilme bak şöyle olur sen kendini rahat hissediyorsan öyle davran ve hep sunu de ben Rabbime inaniyorum benim yanımda o var hiç bisey olmaz . Ben hep öyle dedim tabikide agrilarimiz olucak benim hala oluyor karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet goremiyoruz biliyosunki eğer senden kanama vesayre gelmedikten sonra korkma. Sağlıcakla:)
15 Mayıs 2021 (124 puan) yorumladı
Ya benı çok duygulandırdın ne guzel yazmışsın :) Allah bin şükür gerçekten haklısın Allah bütün kadınların yardımcısı olsun.
Rabbım Sanada saglıklı çocuklar nasip etsın sag salım bebegını kucağına almayı nasip etsın agrın sızın hiç olmasın inşlh :)
Moralımı düzeltin gerçektn :) çok saol
15 Mayıs 2021 (414 puan) yorumladı
Amin kuzum benim ❤️
Ne mutlu bana sano rahatlatabildiysem:)
-Reklam-
0 oy
15 Mayıs 2021 (416 puan) cevapladı
Kabızken çok ağrı oluyor ve neyden olduğunu anlamıyorsun canım, aç karnına cezvede kayısı ve inciri kaynat suyunu iç meyvesini ye bana fayda etmişti ama mutlaka aç karnına ve yemeklerden önce bol su iç öyle başla. Benim şuan kabızlık kalmadı çok şükür ama ara ara kasık ağrısı yine oluyor. Bebişler büyüyor illaki ufak tefek de olsa sanırım  ağrı olacak hep. 
15 Mayıs 2021 (124 puan) yorumladı
Kayısı ve incır Tamma denıcem çok soalun inşlh banadaiyi gelır :)
0 oy
15 Mayıs 2021 (208 puan) cevapladı
Sanirim kabizlikla alakali bende ayni durumu yasiyorum. Insallah tez zamanda gecer
15 Mayıs 2021 (124 puan) yorumladı
İnşlh gecer çok saol.
Senınde gecer inşlh
0 oy
15 Mayıs 2021 (26 puan) cevapladı
Bende 11+2 yim en başından beri var bende bu agrilar doktor yerlesme ağrısı olduğunu söyledi korkma bisey olmuyor canm bnm için rahat olsun 3 ayin sonunda yavas yavas geçermiş 
15 Mayıs 2021 (124 puan) yorumladı
İki gundur cekıyorum Bend ebişey oluyor sanıyorum inşlh gecer :)

İlgili bir soru bulunamadı


1,492,373 soru

24,384,891 cevap

348,960 kullanıcı

...