0 oy
260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)

Kızlar karnım çok agrıyor kasıklarım :(normalmı bu kabız oldugum içinmi agrıyor anlamadım 12 haftalık bebek 

4 Cevap

0 oy
(415 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Normal kuzu bende çok çektim ve ara ara hala cekiyorum 16+1im
(124 puan)
Bebeye kötü bişey oldu sandım :(
(415 puan)
Korkma kuzum bebeğe bişey olmaz allahin izniyle Rabbime emanet ve Suna kendine inandir Rabbim nederse o olur hiç bir saglikliwbebek anneden kolay beri düşmez eğer sağlık sizsa düşer kendini ona korkutupta moralimi pskolojini bozma senin rabbin var bundan daha guzeli ne olabilirki karnimizin içini goremiyoruz nice annelerimiz karnım icindeki cocugu göremiyor ama o orada iyi olup doguyor buda rabbimin mucizesi oyuZden keyfino çıkart yorma kendini ağır kaldırma yeter :)
Kimseyi dinleme yok onu yapma eğilme bak şöyle olur sen kendini rahat hissediyorsan öyle davran ve hep sunu de ben Rabbime inaniyorum benim yanımda o var hiç bisey olmaz . Ben hep öyle dedim tabikide agrilarimiz olucak benim hala oluyor karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet goremiyoruz biliyosunki eğer senden kanama vesayre gelmedikten sonra korkma. Sağlıcakla:)
(124 puan)
Ya benı çok duygulandırdın ne guzel yazmışsın :) Allah bin şükür gerçekten haklısın Allah bütün kadınların yardımcısı olsun.
Rabbım Sanada saglıklı çocuklar nasip etsın sag salım bebegını kucağına almayı nasip etsın agrın sızın hiç olmasın inşlh :)
Moralımı düzeltin gerçektn :) çok saol
(415 puan)
Amin kuzum benim ❤️
Ne mutlu bana sano rahatlatabildiysem:)
-Reklam-
0 oy
(416 puan)
Kabızken çok ağrı oluyor ve neyden olduğunu anlamıyorsun canım, aç karnına cezvede kayısı ve inciri kaynat suyunu iç meyvesini ye bana fayda etmişti ama mutlaka aç karnına ve yemeklerden önce bol su iç öyle başla. Benim şuan kabızlık kalmadı çok şükür ama ara ara kasık ağrısı yine oluyor. Bebişler büyüyor illaki ufak tefek de olsa sanırım  ağrı olacak hep. 
(124 puan)
Kayısı ve incır Tamma denıcem çok soalun inşlh banadaiyi gelır :)
0 oy
(208 puan)
Sanirim kabizlikla alakali bende ayni durumu yasiyorum. Insallah tez zamanda gecer
(124 puan)
İnşlh gecer çok saol.
Senınde gecer inşlh
0 oy
(26 puan)
Bende 11+2 yim en başından beri var bende bu agrilar doktor yerlesme ağrısı olduğunu söyledi korkma bisey olmuyor canm bnm için rahat olsun 3 ayin sonunda yavas yavas geçermiş 
(124 puan)
İki gundur cekıyorum Bend ebişey oluyor sanıyorum inşlh gecer :)

İlgili bir soru bulunamadı

653,956 soru

3,438,866 cevap

4,272,361 yorum

184,783 üye

...