0 oy
496 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,592 puan)
yeniden gösterildi

Merhaba kızlar, düzensiz adeti olanlar ovulasyon testine ne zaman başladınız? Hangi günleri değerlendirdiniz? Mümkünse testlerin resmini ata bilirmisiniz? Yumurtlama ve diğer günlerin renk farkını görmem için<3:)

6 Cevap

+1 oy

seçti
 
En İyi Cevap

Canım ben cocuk düşünmeye başlayınca bilmiyordum böyle bi test oldugunu sonra araştordım öğrendim.. Adetim düzensiz değildi ama ovulaayon testi diye bişey duydugum gibi aldım. Bu da hamile kaldıgım ay en alttaki yumurtlama. Çatladıgı günün resmini çekmemişim. Çatlayınca da t çizgisi tekrar silik oluyor üstteki tedtler gibi

image

(1,592 puan)
Sağ salim kucağına alırsın inşAllah bebeğini❤️
İnşallah canım kafana takmamaya çalış. Ben bir yıl denedim olmadı olmadı kafayı yedim.. Aman olmazsa olmaz deyip salladıgım ay ve tek gün değerlendirmiştim olacagını hiç düşünmemiştim. Rabbim nasip etti. Stresten uzak dur en önemlisi
(1,592 puan)
Evet herkes öyle söylüyor, takmamak mümkün değil :) Ama dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum
Aynen öyle hobiler edin.. Rabbim gönlğne göre versin inşallah
(1,592 puan)
Amin canım senin de inşAllah
-Reklam-
+1 oy
(29 puan)
Adetin biter bitmez baslayabilirsin. 

Her gun ayni saatte ve 1 saat once sivi alimini durdurmalisin. C ve T cizgisi aynı anda koyu iken yumurtlama demektir, yumurtlama gününü ve peşindeki 3 günü degerlendirmelisin. Ayrica sperm kalitesi icin sadece yumurtlama günlerinde değil oncesinde de haftada 3 kez 1 er gun arayla iliskiye girmek onerilir. 
(1,592 puan)
Çok teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(2 puan)
Canım benim de adetim düzensizdir. Önce takvim uygulamasını indirdim ve adetim bittikten sonra kaç gün geçtiğini saydım benim hesabıma göre 50 günde bir adet oluyordum. Oradaki yumurtlama gününde testi yaptım iki çizgi çıktı öyle takip edebildim sende deneyebilirsin.
(1,592 puan)
Düzensizse nasıl 50 günde bir oluyordun canım? Anlamadım
+1 oy
(269 puan)

Bnimde adetim düzensizdi cnm bn ovulasyon testi fln hiç yapmadım adet bitikten  hemen sonrasını değerlendirdim 3 gün aralıkla her günü değerlendirdim  ve çok şükür şimdi 35+1 haftalık hamileyim demek istediğim modunu hiç düşürme ve ilişkiye girerken de çocuğum olsun diye de girme aklına takılırsa olmuyor maalesef :angel:

(1,592 puan)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım, 3 günden uzun oluyor bazen, o yüzden garanti olsun diye ovulasyon testleriyle takip etmeyi düşünüyorum)
+1 oy

Adetim bitti başladım canim ama 1 hafta testi t

image

ekrarladim sonra bıraktım tasinacaktık kaldirdim 22 mayis gecesi rüyamda cift cizgi gördüm ve sabah uyanınca test yaptım ilk test o sabaha ait sonra da kaçırmamak için gün içinde tekrarladım 5 mayısta adet oldum yumurtlama 23 mayıs catlama da 24 mayısta oldu.
Amin canim inşallah, Rabbım kucağımızı boş bırakmasın ☺♥️
(493 puan)
Doggy pozisyonu diye geçer iliski sonrasi eşin biraz cikmasin beklesin sonra yüz üstü yatmak etkili olacaktır. Denemekten zarar olmaz
(1,592 puan)
Denerim canım. Ben sadece yumurtlama günümü göre bilicemmi bilmiyorum. Ovulasyon testini düzenli yapıcam bu ay. 49 tane var. Heralde yeterli olur yumurtlama günümü yakalamam için:)
(493 puan)
Olur herelde  sizin düzensiz olduğu için.ne zamana başlarsın bilemem ben adet bittikten 4 gun sonra başladım. 14.15 yumurtlama gordum
(1,592 puan)
Ben bittikden hemen sonra başlıycam, riske atmamak için. Geçen ay çok erken oldu yumurtlama. 14cü gün doktora gittim, artık yumurtlama olmuş dedi. Fakat gününü bilemedi ultrasonla.
0 oy
(1,592 puan)
Yardım edin kızlar ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 345 göst.
0 oy
10 cevap 427 göst.
0 oy
5 cevap 529 göst.

648,283 soru

3,417,073 cevap

4,247,837 yorum

183,253 üye

...