0 oy
1,002 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde
Kızlar iyi geceler bi sorum var polikistik over olup klomenin ya da femaranın ilk ayında sonuç alan var mı aranızda (bu arada 3 ay önceki hormonlarımda sadece prolaktin 35 di diğerleri normal di şuan kaç bilmiyorum)) yardımcı olursanız çok sevinirim güzel anneler şimdiden teşekkür ederim 

1 cevap

0 oy
Bende pkoluyum. her ay regl oluyodum 2 ay 1 er hafta gecikince öğrendim. hormon dengemde sıkıntıda yapmış bu pko. ilaçları kullandım 3 aya yakın gebelik haberi alamadım. spor ve diyetle kilolu olmasamda 5 kilo verdim o ay için klomen de vermişti doktor günde 1 adet içiyodum. iğneye bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim. şuan 35+1deyim şükür. 
Ay maşalah çok sevindim hayrlısıyla kucağınıza alın inşalah bende düşürmesydm 31+4tüm rabbim hayrlısını nasip etsin:(
İnşallah canım.  Allah sana da sağlıklı bi şekilde iyi haberleri almayı nasip etsin tekrardan canım benim.
Sağol canım hayrlısıyla inşllh bnde sonuç alırım klomen den senin prolaktinin fln iyi miydi
Benim prolaktinim yüksekti, testosteron hormonum hafifte olsa yüksekti, bi de insülin direnci için ilaç vermişti doktor. normalde öyle bir rahatsızlığım olmamasına rağmen pkoluların büyük bir kısmında olduğu için vermişti. Benim birkaç hormonuma etki etmişti. Yıllarca hiç sorun yaşamamıştım apor ve diyet temalı bi hayatım vardı hep o yüzden bilmiyordum :) Ama ülke değiştirince spor ve diyete ara verip bikaç kilo alınca hemen etkiledi malesef.
sende sadece prolaktinse ve kilon yoksa çok rahat sonuç alacağını düşünüyorum. ama hayat tarzını değiştir hamurişi ve şekeri kes ve mutlaka spor yap. gerçkten çok faydasını görürsün. Ben öğrenince hemen tekrar 5 gün bisiklet sürüp haftanın  2 günü de egzersiz yapmaya başladım. o ay klomen de kullandım ve iğnesiz gebelik haberimi aldım şükür.
Doktorum pkonun çocuk tedavisinde en kolay çözülen sendrom olduğunu söylemişti.
Hm anladım canım şeker kullanmıyorm hamur işi de yemiyorm kilom ideal tüm değerlerim normal sadece prolaktin 35ti şimdi gittiğimde acaba yine prolaktin bu civarlarda çıkarsa direk klomen verir mi acaba yoksa bu değeri düşürüp öyle mi verir bu arada yurt dışında mısın sen cnm
Evet yurtdışındayım. Sadece prolaktin için bence klomene başlamaz ya. Onu düşürmenin başka yoluna bakar diye düşünüyorum.
Hm bz çock düşünüyorz ama keşke direk klomen verse doktor onun düşmesi de uzun zaman alr şimdi eşimde yakın zamanda işe çalşmaya gdicek uzağa çokta zamanmz yok açıkçası bi bir yıl daha bekleyemeyeceğim :( çok canım sıkkın bnm ablamda Hollanda da oturuyor
Allah hayırlısını versin. Prolaktin çok zor düşen bişey değil. strese bağlı olarak bile yükseliyor. İnşallah en kısa sürede hayırlı haberi alırsın.
Sağol canım amin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 433 göst.
0 oy
10 cevap 804 göst.
0 oy
1 cevap 792 göst.
0 oy
7 cevap 262 göst.

651,216 soru

3,428,089 cevap

4,260,647 yorum

184,063 üye

...