0 oy
194 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)
19+2 haftalıgız hamileligimin ilk haftasından beri kabızlık yasıyorum duphalac ve bitane toz vitamin kullandım suan kullandıgım vitamin hic biseye yaramıyo duphalc ise yarıyodu ama doktorum kesinlikle kullanmiycaksın dedi  dogal olarak kabızlıgı gidermek icin ne yapmam lazım 
Gebelik haftası 19+2

6 Cevap

0 oy
(223 puan)
Kayisi hoşafı yada meyve suyu alıp içebilirsin sindirimi hizlandirir
-Reklam-
0 oy
(2,710 puan)
Banada duphalac verdi doktor çok ilginç 
0 oy
(758 puan)

Gecmis olsun cok zor bi durum haftalarimiz ayni bende de arada oluyo

Ama beslenme seklinizi degistirmek lazim, bende ne kayisi ne incir fayda etmedi. Buraya yazilanlardan farkli yontemler soyleyecegim insallah birilerine sifa olur :)

Oncelikle peyman marka kuru erik var, ondan her sabah 2 tane ye ustune bi bardak su ic. Yine sabah kahvaltidan once 2-3 kasik yogurdun icine 1 tatli kasigi yulaf kat, yumusayinca ye. Sabahlari 1-2 dilim elma-armut ye yine kahvaltidan once. Her sabah ve aksam kivircik marul ve gobekli maruldan salata yap. Günde en az 2 porsiyon meyve tuket.Kefir de tuketebilirsin arada.  Haftada en az 3-4 gun sebze yemegi tuket, pilav, makarna, borek gibi kati yemekler tukettigin gun fazladan salata ye,beyaz ekmek tuketme, tam bugday ya da cavdarli dene,ve bu dediklerimi her gun yapmak lazim, 1 gun bile aksatinca duzen bozuluyo maalesef. Simdilik aklima gelen bunlar :)

He duphalactan banada vermisti doktor ama arastirdim biraz, bagirsaklari tembellestiriyomus o sebeple kullanmamani soylemistir.

0 oy
(638 puan)
Sabah aç karna eğer içebilirsen zeytinyağı iç canım.1 Tatlı kaşığı. Ben öyle yaparak kabızlığı atlattım. 
0 oy
(527 puan)
Kesinlikle hazır  kabak çekirdeği  içi  akşamları bir avuç  ye hiçbir sıkıntın  kalmaz bende senin gibiydim herkese öneriyorum  kesin çözüm 
0 oy
(61 puan)
Magnezi kalsine diye ilaç verdi doktorum anında ishal yapyo tavsiye ederim 

İlgili bir soru bulunamadı

651,678 soru

3,429,949 cevap

4,262,571 yorum

184,187 üye

...