0 oy
878 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (533 puan)
Kızlar ilk gebeliğim epidural düşünüyorum var mı epidural yapan veya çevresinde yapıp memnun kalan veya kalmayan?
Gebelik haftası 33

6 Cevap

0 oy
(996 puan)
Ben devlette yapdım il epudural yapdılar istemediğim halde panik atak var ve acı yaşım çok yüksek geldi ineyi yapdılar uyuştum zannettiler canlı canlı kestiler beni bağırınca hemen damardan narkoz verip bayılttılar beni o yüzden şiödi hamileyim evde normal doğum yapıcam
(935 puan)
:)) evde zor olmaz mı. Bide ikinci sezeryan 3.  Sezeryan olabilir. Hastanede yapın bence
(996 puan)
Hastane fobim oluştu artık özelliklede sezeryana karşı
(406 puan)
Aynı durum kuzenimin başına geldi. Anestezi etki etmemiş . O da hissetmiş sizin gibi. Bazı bunyelere etki etmior anestezi. Vücut direnciyle alakalı. Bunu yasadgnizi söyleyin dogumunuzda ona göre dikkatli davransinlar uyusmaniza emin olmadan başlamasınlar.
(935 puan)
Allah yardımcınız olsun. İns sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
(996 puan)
Amin canık amin rabbim yatdımcmz olsun hepimizinde
-Reklam-
0 oy
(935 puan)
Merhaba ablam ve en samimi arkadaşım yaptırdı epidural. Ablam memnun kaldı yalnız arkadasima erken yaptıkları için yine ağrı çekmişti. Epidural yaptirdigin yer de önemli.
0 oy
(533 puan)
Var mı arkadaşlar bilgi verecek olan?
0 oy
(59 puan)
Ben ilk dogumumu epidural yaptırdım çok şükür hiçbir ağrı hissetmedim tabi öncesinde  10 saate yakın suni sancı verdiler öldüm öldüm dirildim benim acilmam çok zor oldu. Belden iğne yaptılar 5 dakika sonra tüm ağrılarim kesildi çok şükür ama sonrasında bel ağrısı yapıyor tabi herkeste yapar mı bilmiyorum 
0 oy
(288 puan)
Yengem yaptı hiç memnun kalmadı komşum yaptı memnundu epidural sen sonra baş ağrısı mide bulantısı çok yapiyo Nescafe ve bol suyla bitter çikolata öneriyorlar eğer yapicaksaniz aklınızda olsun:)
0 oy
(965 puan)
Ben epiduralle normal doğum yaptım bence harika bir şey. Çok hassasımdır sinirlerime alakalı yani nörolojik bir hastalığım da var ona rağmen bende hiçbir problem olmadı. Sancıyı biraz çektim 6 cm açılmam olana kadar hatta. Ama dayanamadım suni değildi bu arada kendi sancımdı. Sonra vurdular. Böyle bir rahatlık yok valla başta yaptırmadığıma çokk pişman oldum. Ne bel ağrısı yaptı ne başka bişey. Çok migrenim tutar her hafta bikaç gün çekerim abartısız. Ama epiduralden sonra hiç baş ağrım olmadı kahve filan da içmedim gerek kalmadı. Sadece hastanede durduğum iki gün boyunca sağ bacağım hafif uyuşuktu ama o da 2 güne tamamen geçti. 
(178 puan)
Ikınma hissi oluyor mu bende epirudal istiyorum ama ıkınamam diye korkuyorum. Ebeler karnına falan bastırıyormuş ıkınamayınca
(289 puan)
Ben de normal epidural dusunuyorum bi hastanenin sayfasinda nst ye baglaniyo orda sanci cikinca ikin diyolar diye okumustum.
(965 puan)
Ya bişey diyim mi ilk defa duydum ben gayet rahat ıkındım herşeyi hissettim. Uyuşma olmuyor ki sadece ağrı azalıyor ama baya azalıyor. Benim karnıma kimse bastırmadı. Odamda nstye bağlı yattım hem onunla kontrol etti ebeler hem de açılmama baktılar. Açılma tamam olunca doktoru çağırıp doğum odasına aldılar. Önce ebe hazırladı filan doktor ıkın dedi ıkındım bir daha dedi ıkındım sonra ıkınma Yelda demiş ben tekrar 3. Defa ıkındım yok yok dur dedim dedi güldüler hatta bebek çıkmış bile :) sonra ayağa kalktım dikiş attıktan sonra yani :) yürüyecek haldeydim de yine de sandalyeyle götürdüler odama.
(178 puan)
Gerçekten mi ay inşallah benimde öyle olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.

652,006 soru

3,431,217 cevap

4,263,966 yorum

184,279 üye

...